水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-27 13:30

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 128 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : [分享] 店照加no
未閱讀文章發表於 : 2006-03-08 08:32 
離線
頭像

有埋no和說明該店的特色就good上good :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-08 09:34 
離線

bbcat 寫:
Kelvin6666 寫:
bbcat 寫:
好有心機呀. 等我地呢d新手都可以看圖知道邊間打邊間. thx
不過好似唔覺有影到巷仔. :f

是否指B段第41號 環宇??
我昨天好遲至到魚街, 個天開始黑, 加上有時被D車阻擋了, D相係咁加勒。 :d

係wor, 自已眼大睇過龍... :b
d相好好呀, 我俾10個勁.... :-n05

支持支持,
但係那一間是巷仔呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-08 11:03 
離線
頭像

強呀.... :-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-08 11:12 
離線
頭像

cwkit 寫:
bbcat 寫:
bbcat 寫:
好有心機呀. 等我地呢d新手都可以看圖知道邊間打邊間. thx

我昨天好遲至到魚街, 個天開始黑, 加上有時被D車阻擋了, D相係咁加勒。 :d

支持支持,
但係那一間是巷仔呢?

我一直以為環宇係巷仔, 新大自然係新巷仔。
係唔係咁樣分架?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-08 16:04 
離線
頭像

cwkit 寫:
bbcat 寫:
bbcat 寫:

支持支持,
但係那一間是巷仔呢?

我一直以為環宇係巷仔, 新大自然係新巷仔。
係唔係咁樣分架?

我只係知新大自然係新巷仔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-08 18:48 
離線
頭像

鏍絲 寫:
電腦既野,都係一知半解,嚇親Kelvin添,唔好意思,大家都係想個網好,繼續努力。

鏍絲兄, 唔駛唔好意思。我而家唔擔心啦。 :d :b
好同意你所講, 大家都係想情迷網好唧。 :-n05 :e

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-09 00:52 
離線
頭像

porsche911 寫:
支持置頂 :-n05 :-n06

x2

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-09 18:48 
離線
頭像

:-n05 :-n05 :-n05 :-n05 :-n05 :-n05

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [問題] [分享] 討論
未閱讀文章發表於 : 2006-03-11 20:39 
離線

真好, thank you.
好似見到自己係相中.

相信部份大間魚店會買少見少 !

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2006-03-13 17:12 
離線
頭像

steve5577 寫:
真好, thank you.
好似見到自己係相中.

相信部份大間魚店會買少見少 !

有些相片改o左, 睇下仲見唔見到自己? :a
點解大間魚店會買少見少? 加租原因?

BTW, 我今次魚街影相, 先至發現到好多以前一直沒有留意的東西。個人感覺幾好。
有冇人同我一樣, 一直唔知有間魚店叫順景?
原來電器舖仔叫萬方, 仲幫人修理光管燈架。
俾人按門鐘個間原來在3樓咁高, 要行咁高,真[才羅]命。
魚街有間鸚鵡店呢。
賣飛機欖既車原來有兩部 (同一個老板???)

Anyway, 上星期六作了"補....拍!",部份相片換了比較光亮的照片, 但結果成個貼文部份相片光, 部份相片暗,讀起來很礙眼,效果麻麻呢。 :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-18 13:00 
離線
頭像

多謝你補拍上樓舖資料~~~

但係要update呢個post真係好辛苦,因為fs又多左d新地舖同上樓舖喇

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-18 14:39 
離線
頭像

同埋少左幾間舖...

係咪想話俾我地知..就黎上演明日之後?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-18 20:06 
離線
頭像

ShrimpTheLittle 寫:
多謝你補拍上樓舖資料~~~

但係要update呢個post真係好辛苦,因為fs又多左d新地舖同上樓舖喇

Thx ShrimpTheLittle.
其實各位巴打見到新店又咁"Q"有相機,可以拍下照片, 之後email 給我, 等我update個 post既資料架。
又可以PM我新店/ Closed 店資料, 等我有空閒時間時,出去拍返D新相。

另外, 請各位巴打唔好copyD相到任何"黑店/投訴"post, 也不要在此post討論黑店白店。因為若果d店鋪誤會左我(地)影相是為了"影衰"佢地,我怕以後要再拍就給店鋪阻撓了。(請諒解, thx各巴打)

:-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-18 20:46 
離線
頭像

推!推!推!推!推!推!推!推!推! 置頂! :-n05
認真之作.......... :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-19 13:15 
離線

支持置頂

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 128 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :