水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 22:48

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 202 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 14  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 18:28 
離線

不是本地人﹐不能去 :l :l :l
但一定要支持﹗﹗﹗ :-n05 :-n05

CO2:2.5L CO2 + Solenoid,燈同步
底:荷蘭沙
肥:PMDD + Azoo根肥

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [分享]
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 19:03 
離線
頭像

佢地d咖啡真係一流!正.! 大缸前如果有椅,最低消費100蚊我都坐2粒鐘.哈哈
.(andy兄及reno兄,昨日唔知你地星期六至開,三點幾就走上來,左住你地做野唔好意思. )

生意興隆

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 20:09 
離線

實在太好啦~~ :-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 20:12 
離線
頭像

有時間一定要上去幫襯,祝生意興隆! :-n05 :-n05 :-n05 仲想問搭地鐵是否長沙灣落?thanks!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 20:20 
離線
頭像

ching4ever 寫:
不是本地人﹐不能去 :l :l :l
但一定要支持﹗﹗﹗ :-n05 :-n05

坐飛機過來...順便帶一條Malaysia紅龍...就OK啦... :-n06 ...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 21:11 
離線
頭像

sam22 寫:
有時間一定要上去幫襯,祝生意興隆! :-n05 :-n05 :-n05

過兩日落去食個飯先.
荔枝角站B1直行過馬路上樓就係

:-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 22:12 
離線
頭像

淨係睇相已經覺得環境好舒服,好想去! :c 祝財源滾滾來!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 22:14 
離線
頭像

地址????? :m :m

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 22:19 
離線

如果我去 可以有DISCOUNT?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-08 22:26 
離線
頭像

下一個分店就西沙茶座

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-09 00:02 
離線
頭像

星期四再去,食完午餐先上班。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-09 01:54 
離線
頭像

我........................
總之今個星期一定搵一日上去啦!!!! :d

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-09 01:54 
離線
頭像

各謝各位支持,無論是貼文或是 PM 都非常感激! :lol: :lol:

Jazz Cafe 的地址足是長沙灣道 792-794號, 2/Fl (唐摟,上兩層) ,大南西街交界,鄰近荔枝角地鐵部 B1 出口,樓下是美聯物業。

Opening Hour 方面,Monday to Saturday 晚上 10:00pm。

明天是最後集齊所有需要配配套,所以會較忙,待事情定下來後必定為大家提供更多資訊。 :-n05 :-n05

圖檔

圖檔

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 Andy Kong 於 2012-01-27 13:46 編輯,總共編輯了 5 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-09 03:06 
離線
頭像

熱切期待 :m ........塭日拜完山蛇過黎同女友食飯兼睇魚缸 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-09 03:30 
離線
頭像

Thanks 鏍絲,幾時都咁歡迎啦! :-n06 :-n06

htimsorea, 就你方便啦,不用心急架!

小二哥真係能言喜導,但似乎是誇長了小小, oop, 係誇張了很多,因為你所說的,正是我們的長期目標!
:-n04 :-n04

肥肥魚, 等你等到發晒狂,...........,發晒狂啦 :d :d

五代裕作C, 好呀,我地一齊努力,我努力攪好個場,你努力來幫趁啦! :-n05 :-n05

穗香, thank you very much! :-n05 :-n05

師奶仔, 我留定檯比你啦,有改就 PM 我啦! :c :c

silentsky, 一於滿足晒你三個願望,不過你都要努力鍛鍊你的耐性喎!:e :e

jacob, 會嘅會嘅,好快有機會 :c :c

ching4ever, 咁就等你有機會來香港先對兌個 booking 啦! :-n01 :-n01

QQ_EW, 唔阻唔阻,最緊要你唔介意「立立亂」呀!

, 你個名 ...... 我地碟就有好多,碗就 ... :d :d

Thanks sam22, 係茘枝角 MTR :-n05 :-n05

Thanks 傑撻撻, 但求無過,唔敢奢望呀! :-n06 :-n06

k91200812, 如有交通問題,可 PM 我再傾。:-n05 :-n05

Sorry richdad2005, 暫時没有特別的優惠! :n

daniel, 户外起魚池較易,起草缸就 ...... 有D難度!諗諗先 :m :m

Raymond-MA, 好呀,留定張雙人檯比你! :-n05 :-n05

大白菜, 我........................
等你! :d :d

flash8, 我呢度係出開缸 permit 勝地呀! :-n04 :-n04

另因 weekday 午飯時段較繁忙,各網友如於 lunch 時造訪前請 PM 我留位,如有不便,請多多包涵。 :oops: :oops:

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 202 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 14  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :