水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-19 05:13

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 47 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-14 19:47 
離線
頭像

小鵰 寫:
[................?! 係?! 大陸唔係110v咩?
我out 了 :c

U are not OUT, but 110v is for Taiwan, not Mainland. :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-14 21:39 
離線
頭像

You mean he not out, he is wrong? :-n04 :-n04

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-16 20:51 
離線

我打算買個水冷放在廳中間电視机側個草缸邊.
如果個水冷有少少聲令家人不安就一定被人"炳" :-n07

請問個"曰生"水冷係唔係一D聲都冇?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-16 21:57 
離線
頭像

昨天我上左去沃爾瑪睇,得個4至5間舖開同荔枝公園差好遠,不過我都買左個濾桶,不至兩手空空回來。哈哈.......... :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-16 22:12 
離線
頭像

sanpan 寫:
昨天我上左去沃爾瑪睇,得個4至5間舖開同荔枝公園差好遠,不過我都買左個濾桶,不至兩手空空回來。哈哈.......... :-n06

係? 佢地又買貢多野ga!?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-16 22:15 
離線
頭像

請問師兄係吾係用Hydor P20來推水冷機?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-17 06:47 
離線

sanpan 寫:
:lol:乜型號,靜唔靜,水流够唔够,可否分享吓,唔該! :-n06 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-18 00:59 
離線
頭像

李大明 寫:
sanpan 寫:
:lol:乜型號,靜唔靜,水流够唔够,可否分享吓,唔該! :-n06 :-n05

大明兄我買左個Atman cf-600(740L)被個18吋缸用,用左三日冇乜

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-19 03:08 
離線

sanpan 寫:
李大明 寫:
sanpan 寫:

大明兄我買左個Atman cf-600(740L)被個18吋缸用,用左三日冇乜

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-19 10:34 
離線
頭像

上個星期我都去了沃爾瑪商場

翠湖紅色水草液肥 550ml $45 佢標 $90 賣$70俾我<--下次要醒d 先!!

翠湖水草根肥錠 (30粒), TBS 水草微量元素 550ml, 呢兩種係咪岩陽性草用咖?
我開缸兩個月d 基肥仲有係度, 係咪唔洗加呢d 住呀

還買了TDC $20, 鹿角苔$12/2塊 (開始俾D 藍蝦仔摷到散晒=_=")
水草剪 $58 (FS 賣緊$88.), 抺缸既捽捽$15

我個缸約 50L, 有無細部少少既水冷買呀? 謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-20 01:47 
離線
頭像

李大明 寫:
sanpan 寫:
李大明 寫:
sanpan 寫:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-20 07:12 
離線

sanpan 寫:
李大明 寫:
sanpan 寫:
李大明 寫:
sanpan 寫:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-06-02 22:47 
離線

­þùئ³³o¤\«K©y,¬O¤£¬O©p·d¿ù,¦A»¡©pªº·L¶q¤¸¯À©M¬õ¦â¤ô¯óªÎ³£¬O500ml¸Ë

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-06-14 13:33 
離線
頭像

我個濾桶用左半年仲好靜啊. :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-06-18 00:14 
離線
頭像

李大明 寫:
nbarryg 寫:
請問沃爾瑪係唔係街名,多唔多水族硬件買,價錢抵唔抵,早上幾時開鋪,因為冇去過唔熟悉,想趁明天假期上去行吓,煩請各位教路。 :-n05

沃爾瑪係一間巨型百貨公司,類似以前家樂福嘅XXXL版。
商場地下一層用作水族街。
有目的先好去,諗住睇嘢好可能會失望 :i

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 47 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :