水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-29 16:13

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 108 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 8  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-27 23:09 
離線

tintin117 寫:
水草2~3蚊一盆仔. :a

無禁平嘛?系吾系地下一大箱果d?如在缸中果d起碼10皮

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-27 23:14 
離線
頭像

仲有香港 FS 賣緊既冷凍豐年蝦, 都係五蚊一排, 一盒十二排都係六十蚊 (仲未講價)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-27 23:17 
離線

benston 寫:
仲有香港 FS 賣緊既冷凍豐年蝦, 都係五蚊一排, 一盒十二排都係六十蚊 (仲未講價)

只要4蚊一排

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-27 23:19 
離線

好!
明天我睇完再報料 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-27 23:23 
離線

廉 寫:
好!
明天我睇完再報料 :-n05

吾好禁早去呀!起码下午2點后

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-29 11:48 
離線

cts28 寫:
地台仲舖緊,佢地逢星期三去廣州入貨要去星期四最好

咁係唔係星期三唔開 :j

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-29 16:57 
離線
頭像

choi2009 寫:
tintin117 寫:
水草2~3蚊一盆仔. :a

無禁平嘛?系吾系地下一大箱果d?如在缸中果d起碼10皮

係浸嚮草缸中0既,仲連埋小膠盆. :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-30 02:33 
離線
頭像

我上星期去過,好似CHOI2009 話開左四檔啦,暫時都無乜野睇!有一間賣太陽草,但都幾貴,廿蚊三株扭竹葉太陽,冇價講(可能見我係香港人)。而外邊舖緊地下,我睇都要過

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-12-30 18:15 
離線

今日去左洪湖水族大世界啦 :d (佢果到係咁寫)
我地楂車去行左好耐 :h :h :h
離遠已經可以見到沃爾瑪購物廣場幾個大字係三幢大廈上面
去到後要落樓梯(d鋪係地下 :d ,好似地下隧道咁)
而家已經有9間水族店開左
有1間有好多鯛,不過價錢都幾貴 :h (對我泥講 :d )
凱撒金寶2-3cm--$250人仔
e仔都係一樣.....質數都ok...... :-n05
仲有好多鯛......有三線,維吉塔3,歐寶黃金,好多種亞卡西同酋長,棋盤,皇冠棋盤,荷蘭鳳凰,藍袖,黑間,吉菲拉,仲有好多唔記得左 :d
有一間好多草既,有太陽草,紅太陽,陰草,仲有好多草唔記得左 :d
賣草既有5,6間
其他都係賣大魚同埋D魚仔 :a
好啦!報料完畢! :d :c :c :c :c :-n05 :-n05 :-n05
因為相機無電,影唔到相 :-n07 ,SORRY各位 :d :d
不過有好多間都幾大下,我諗有魚街D舖位差唔多大,不過係打橫既 :e
打字打到隻手好凍,唔打啦 :c :c :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-01-07 23:14 
離線

天日去睇下先-0-"
睇完比個report大家^o^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-01-08 00:09 
離線

報告:今日去完,除咗鯛之外仲有將魚(黑珍珠將$35一條,火燄將....等),虎纹蝦(1元3只),缚滿鹿角苔嘅沉木(25元),翠湖ECA$80元,ATMAN鹵仔(香港$2900,祖國$1300),Arcadeia T5HO(香港$2180,祖國$1180)。
另外大家去完洪湖仲可以搭20元的士去埋(田面北花卉世界),喺入口左面有幾間賣草同硬件嘅鋪頭(日生水冷香港$1600,祖國$800),其實公園入面仲有幾間,有d整盤景嘅地方仲有好多青龍石賣,上開祖國不妨去埋 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-01-08 00:29 
離線

我冇竟然冇問黑珍珠將幾$.....如果唔係可能買左喇 :h
同埋蝦仔都冇買 :h 冇問佢,唔係既話買$20都好嘛 :d
第一間既eden501 $150
ada eca $150
翠湖ECA我都見唔到呀~~~~~~~~~失敗 :h
唔係既話可能有多上面三樣野係我屋企 :l

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-01-08 01:13 
離線

下次上過去大手入貨啦,ECA咁平 :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-01-08 01:17 
離線

好!
新年我就帶住我既利事去洪門扔錢! :c
我要買鯛鯛鯛鯛鯛鯛 :d :c :-n05 :-n05
eca!蝦仔!同埋草草! :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-01-08 01:55 
離線

大約幾點開工/關鋪??

工作魚:黑線飛弧、小精靈、大和藻蝦、胡子

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 108 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 8  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot], Google [Bot]

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :