水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 19:10

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 108 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2009-07-02 11:32 
離線

請問有沒有人知梅林那邊有個很大水族市場。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-07-23 15:05 
離線

去過3次. 感覺洪湖很冷清的,
都冇乜野賣, 魚品種都唔多.
D器材係平, 但係對返HK$其實差不多.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-04 21:05 
離線

可以去梅林農貿批發市場, 大陸叫"梅林農批" 或 "褔田農批", 附近有兩個大巴站. 路線可以上web check. 規模比洪湖大三倍. 價錢方面, 大陸貨都平, 進口貨就....唔使講.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-09-17 10:18 
離線
頭像

uiwanted 寫:
可以去梅林農貿批發市場, 大陸叫"梅林農批" 或 "褔田農批", 附近有兩個大巴站. 路線可以上web check. 規模比洪湖大三倍. 價錢方面, 大陸貨都平, 進口貨就....唔使講.

深圳市福田区梅林路110号是嗎?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-12-03 20:20 
離線

:twisted: 呢度不去也吧..睇人黎斬..買完有問題又要舟車勞動帶番上去..再計計水紙差價倒不如出旺角行多幾間..

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-12-07 17:17 
離線
頭像

Seafood price + train ticket = HK prices..... :embs:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re:
未閱讀文章發表於 : 2010-01-14 21:16 
離線

SamsionSZ 寫:
:-n06 网上出到咁衡``````上星期一岌,好似言过其实啦.搬去果度d铺头都系部分遮,而且条条友整到间铺面鬼死咁大间.充数充数..同埋家阵系用原来waltmarket个儿童游乐场.通风唔好,所以就冇雀仔同猫狗老鼠.体个架势,起码都要元旦先开到张啦,大家唔使咁急,浪费车费.不过实在系要行鱼街过瘾的话,不如行远少少到田面北或者梅林啦.

田面同梅林邊度有架?

p.s. 樓主果度近唔近文錦渡關口架

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-01-22 00:12 
離線

有冇龜賣嫁? :?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-01-23 08:09 
離線

上星期去過, 發覺有隻weipro PH controller RMB310. 都好似幾平, 有無C Hing用過? 得唔得?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-12 03:12 
離線

其實上面多唔多野睇嫁~有幾多間舖到丫~
有無上放D相上黎睇下丫~
想上去睇下~行下~

T5MO 8w L:10:00a-2:30p 10p-3;p ADAT8X4 7PM-3AM
DIYCO2:1-2 bub/sec CO2SET 2BUB/SEC
Aqua Soil africana ADA 1代
草類:矮珍珠莫絲 牛毛氈,松草,紅蝴蝶,迷矮
密蜂虾,小醜燈 藍眼,小精靈,大和蝦

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-05-14 18:46 
離線
頭像

係呀!
邊位師兄有近照,放上黎睇睇。thks :)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-05-17 19:51 
離線

無謂去,15分鐘行晒,包你失望.....行開附近都可以去望下......... :grin: :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-05-27 17:27 
離線

there is a new shopping cetre esp selling fishes and equipments has been opened in hungwu.

the price are very very attractive, even lower than hungwu fishstreet....

post details later

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-05-27 19:06 
離線
頭像

quizc 寫:
there is a new shopping cetre esp selling fishes and equipments has been opened in hungwu.

the price are very very attractive, even lower than hungwu fishstreet....

post details later

I wanna go to see see, please post the data..

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-06-30 23:28 
離線

今日去過,只為一部150a水冷,比我想像中小,入面開住0既舖唔夠10間,唔可以叫做街,叫巷就差唔多,可能係閒日下午,全條街都係得我一個係客響條巷仔行

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 108 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :