水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-26 07:09

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2003-12-04 12:20 
離線

請問大家近一兩日係FS見唔見到有暖管HYDOR ETH200 買?? :j
上兩星期去過好多地方都話買哂 :l
Thanks all

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2003-12-04 13:49 
離線

我個缸65L水用緊P20濾筒, 咁P20接駁HYDOR ETH200 得嗎??
或是如果用P20一定要買 ETH300 :j ??我剛睇過舊post 知道P20 同 P10兩者喉管不一樣, 係唔係ETH200 淨係SUPPOR P10, ETH300淨SUPPORT P20??
如果真的話我得65L水用 ETH300會唔會唔適合用??
麻煩大家比d意見
Thanks all

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [分享]hihi
未閱讀文章發表於 : 2003-12-06 19:54 
離線
頭像

hydor 的ETH200出水口用12mm喉
ETH300出水口用16mm喉 好似是這樣 有錯請改
我也想buy :k buy不島.同你一樣的情況..但今曰在8號見到有得買..我也驚buy錯.. 及想問大家普通的eheim大喉是不是16mm呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-12-07 03:07 
離線

Sorry 我用緊P20, 唔清楚Eheim喉是不是16mm........
不過你能夠告訴我那裡是8號???
而見到的是ETH200 or ETH300??

Thanks~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-12-07 08:25 
離線
頭像

柏夫 寫:
不過你能夠告訴我那裡是8號???
Thanks~

西灣河(筲箕灣)新城街新城中心C座地舖. :-n06

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-12-10 21:59 
離線

請問有冇魚友睇過8號有冇貨及幾錢呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-03-03 01:00 
離線

HYDOR ETH200 ,卡奇有貨,$190。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案