水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-06-18 00:34

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2004-04-13 23:10 
離線
頭像

今日去了新巷仔,見到有對泰酋賣,當場打左個冷震。唔好講話佢係唔係泰酋,就連佢係唔係一條魚都好成問題。冇尾冇鯺,個身廋到S形,見到都恐怖。真係送比我都唔要,仲要標價1300蚊,真係唔知仲有冇商業道德,希望唔好有人中計啦!還有一些伊仔,都要1200蚊,又係唔知似乜。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-04-14 00:35 
離線
頭像

嘩~~~搞錯呀,賣d咁既魚!
你咁講,佢果d係假野??咁真係好冇"冇商業道德"
但人地明碼實價,又冇迫你買,點解講到人地扼錢咁...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-04-14 01:03 
離線
頭像

哈哈哈...............犬神兄,你可能真的沒有見過那些"貴鯛"了。
見到嘅話,你都會話"有冇搞錯?咁都得?唔通港幣眨左值?"
可能巷仔想提高其他魚仔的身價吧。各施各法,不過見到佢D"貴鯛"的朋友都會覺得好笑吧了。

施比受更為有福
忍一時之氣,風平浪靜
退一步,海闊天高

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-04-14 01:07 
離線
頭像

小第個人意見:

如果缸中寫住係泰酋,就應該係確定先好寫出嚟,尤其是個價係咁...不過其實又唔知巷仔老闆係有心定無意嘅..

係香港呢個自由商業社會,商鋪要賺錢係必然嘅...說到底我都幾同意犬神兄嘅意見.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-04-14 01:20 
離線
頭像

我見到,所以我唔買..
但我都相信係泰酋
其實新巷仔好多時返d魚都係咁,值唔值得都係睇自己

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-04-14 02:15 
離線
頭像

真係好正架......................邊個買左話我知啦...~.~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案