水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-30 17:47

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 49 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2008-09-13 18:15 
離線

$499 買個 2213,
OK 啦, 起碼價錢平,
照我講,買甚麼都係撞手神,
最緊要都係售後服務,
我就覺得 Chris 個人好 nice,
有問必答,
水貨既野,
緊係祖國產品,
買平貨實有少少冒險,
最緊要有保養有得換,
Chris! 有前途,
我支持你............比心機去做好自已!
唔好做衰,免得比人睇小.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-13 21:13 
離線

Just when their eheim classic war started (2-3 weeks ago),
I asked the 3 shops (you may know which THREE!) about the price.
The other 2 are not honest!
They quote me price higher than they said in those forums.
The shops also posted old price!!! Never go back ... :x

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-13 23:19 
離線

Check this out....the shop is also very good service:

viewtopic.php?f=2&t=129128

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-15 00:04 
離線

其實我覺得魚佬已經好好!
服務真係好好!
比起好多SHOP!
你要咩貨佢都幫你搵!!!
雖然我未係佢度買過蝦!
但都買過唔少的產品!!蝦糧,濾筒,環等等!
最近買了個2215!
我覺得都唔差!!
而且佢果度D野真係我見過差唔多最平!

係有樣缺點就係魚佬星期日係休息的......
好多人星期日先有時間!!但佢就休息!!

但以貨品!價錢!服務!
真係5星級!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-17 20:26 
離線
頭像

一句到尾,
服務好與差,
問自己會唔會再幫襯,
會唔會真心推介比人.
:)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-22 22:39 
離線

我都有同漁佬買左個2215, 雖然係買定(當時$760), 但係我都覺得ok, 因為服務真係好, 呢點好多地舖都唔得....支持支持...!!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-22 23:10 
離線

龜仙人 寫:
我都有同漁佬買左個2215, 雖然係買定(當時$760), 但係我都覺得ok, 因為服務真係好, 呢點好多地舖都唔得....支持支持...!!!

同意,我都係買左個2215,而且都係760果陣買,
佢好熱心,又好人
我check完桶唔記得入返個格入返個桶,佢追出門口比返我!
thankyou佢!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-23 00:04 
離線

i buy 1x 2213 & 1x 2215 :embs: buy at old price not new price ... everything fine ... and good services ... push ...

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-23 15:46 
離線
頭像

早兩日上咗去買2217,
過幾日可能又要再去 :)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-24 01:51 
離線

你覺得有問題咪吾好去囉!!
本人就完全覺得冇野wo
我仲同佢買左2215x3 2217x1 海利150a 仲有其他power house既野
完全冇問題囉
有野吾識問佢 佢又樂意解答
魚佬本人又好傾
得閒上去白撞坐下都吾差 kaka
去魚街問多兩句都覺得你煩啦
仲有你果d所謂可靠線報又有幾可靠呢
會吾會你比人昆左呢xd

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-10-05 14:01 
離線

我都同魚佬買左水冷同2215, 好好, 冇問題! 魚佬office 仲好"骨子"添!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-10-05 22:18 
離線

我都係咁話~魚佬好好人!有問必答!
我幫佢買過糧,生物環,聽晚仲上去買個濾桶TIM!
100分! :grin:

P.S.唔係幫佢賣廣告~不過有個不情之請......
魚佬你可唔可以星期日開a.......???休第2日LA......我諗好多人會好開心~ :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-12-19 17:27 
離線

本人EHEIM 濾涌, 由德國原產地入口, 如要售價, 請P.M.我...

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-12-19 22:00 
離線

早幾日同佢買左個CF1000

又平

服務又幾好

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-12-20 03:11 
離線
頭像

魚佬唔係話請個人,星期日都開咩?? 幾時開始先?? :P

我的水族映画

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 49 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :