水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 07:08

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 77 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 00:36 
離線

我就收草多ja :b
只係用唔晒轉送過一次比人ja
返而魚仔就又有拿又有送
我的孔雀就快又可以送啦 :c
但點解我個缸只產母魚ga>.<
紅眼白弛
放飛機我都怕試過只能講無奈
返而交收時大家吹下水講下魚都幾開心呀 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 00:40 
離線
頭像

D2 寫:
我就收草多ja :b
只係用唔晒轉送過一次比人ja
返而魚仔就又有拿又有送
我的孔雀就快又可以送啦 :c
但點解我個缸只產母魚ga>.<
紅眼白弛
放飛機我都怕試過只能講無奈
返而交收時大家吹下水講下魚都幾開心呀 :c

我都咁話...D2兄.. :c :c :c 得閒再出黎食野呢... :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 01:56 
離線
頭像

我都要多謝leo d莫c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 04:23 
離線

我都試過同網友要草,响度要多謝番kcpc兄果次送草比我,因工作中偷走出o黎,所以匆忙取了,只留下一句多謝, :d .

營業時間:
平日1:00-9:00PM
星期六,日及公眾假期1:00-8:00PM
(如大閘關上請按對講機 1 N)
電話:26213698/61369581 jacky

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 05:15 
離線

一樣米養百樣人,做好人唔計較得咁多。
我依排少左送草,主要都係比較忙,其次好多網友都知定,到時到侯都有內幕交易。
鏍絲工房係土瓜灣近工聯會,要草既隨時可以pm我約時間,過黎一定唔會空手而回。

(欠太多人太多野,借個位傾幾句 :-n10 。)
Leo:我有迷你水榕,同你收起左,見到面比你 :e
猩猩:你肯過黎,我送車錢 :d
kinchee:要幾多有幾多 :-n05
湯米哥:要下星期先有時間,星期三得嗎 :a
劍桃:本想過黎探你,拖到依家都未成事,下星期四有冇約?同你慶祝 :-n05
小班:又要拖到下星期 :l

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 10:16 
離線
頭像

Thank you 鏍絲 brother first! I remember that you gave me a big bag of grass in March. Some of it had been shared to other people. When I get the new lamp, I will PM you to pick up some... :b Once again, Thank you!! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 11:20 
離線
頭像

鏍絲 寫:
Leo:我有迷你水榕,同你收起左,見到面比你 :e
唔該哂鏍絲~~thanks~~
鏍絲 寫:
劍桃:本想過黎探你,拖到依家都未成事,下星期四有冇約?同你慶祝 :-n05
同劍桃慶祝乜呀???我又去得唔得?? :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 11:22 
離線
頭像

gn01628968 寫:

me too.
Leo: Thanks so much :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 11:37 
離線
頭像

chrizchan 寫:
gn01628968 寫:

me too.
Leo: Thanks so much :-n05
大家唔駛客氣, 其實我要唔該大家幫我要左d草就真, 水草既子子孫孫可以繼續o係大家既草缸裡面世代繁衍, 點都好過益左大口仔嘛~~ :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 11:40 
離線
頭像

我都要在此多謝Leo兄多次送草給小弟! Thanks a lot! :-n05 :-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 11:57 
離線

Leo^o^ 寫:
大家有沒有發覺, 在交易區送草既朋友少左
..............悶悶地, 不如大家又分享一下大家剪草後送草/掉草既心情/趣事丫~~ :-n05

下次預埋我喎~ :d 一定準時到

Leo^o^ 寫:
ShrimpTheLittle 寫:
我相信送草的人少左係因為天氣實在實在實在太熱喇!!熱死辣辣企係條街道等人真係要命啊~~~
沙田而家36度c......=.=....

不如一段時間攪個聚會,搵間cafe坐底,飲野吹水換草
一生一大快事~ :-n06

蝦米大皇 寫:
試過有一個約好係中環交易OK
弟二日交易日約定時間打比我話佢係學生哥去唔倒太遠
要我去沙田比佢,只係交易$50扣埋車錢都唔夠食飯所以交易失敗

仲有一個好底死
話要一早我番工前交易
等左佢10分鐘未見人就CALL佢點之未訓醒咁口既聲
聲線中仲要完全一點唔好意思都無

:-n06 :-n06 :-n06

d人就係咁,我見大王兄dpost一定會話喺邊度交收
d人真係呢...... :k

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 12:02 
離線

湯米 寫:
唔~~~~~我諗用呢種方法送嘢最好:[送xxx有興趣xxx地下鐵站或到xxx樓下自取,咁樣就多數都冇物事 :-n01 ]

話時話送草最唔開心嘅一次[事後發生嘅,先令小氣的我唔多高興 :b ]

話說以前種陽草時,都好多草同人交換或送比人,但都有些新草冇,咁見草網上有人賣拾元八塊左右幾支,費時麻煩熟草友,咁就約嗰位賣草嘅交收~~~~個日見到位賣草嘅~~~~~交收完~~~我話:[唔~~~你好似]嗰位人兄:[哦~~~~係呀,你送過草比我0架。]當時我嘅內心表情: :o [哦~~~~~係呀,拜拜]
攪到我想左好耐到現在,我都唔知係自己小氣定~~~~~ :j ~~~~算啦 :c

湯米兄,我都要多謝你兩條金胡子呀
仲因為我工作關係攪到你要食完反夜媽媽先落黎
唔好意思呀~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 12:06 
離線

Cliff Hui 寫:
接受過我送草的人都是好好人, 對我好nice....
可能是我太單純吧! :c :c 或者我其實每次都是被騙的!!呵呵!! :-n07

把自己的心血........送給一個騙子, 還比送進馬桶裡好!
被人當作是笨蛋, 還比當作悶蛋好. :-n01
(還是應該倒轉呢?)

我只想為您好, 為什麼? 我也不知道... 飲吧!

我都收過師兄既心意
多謝晒 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 12:15 
離線

我都想多謝幾位俾過魚or草我既師兄~
湯米兄,cliff hui兄,wtw兄,仲有一位唔記得左個名,不過我記得佢o係住o係九龍灣既,另一位住o係炮台山家
如果漏左,唔好打我,自己黎 :-n16

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-14 13:39 
離線
頭像

我又要多謝Leo兄送啲珊瑚莫絲, 衣家都算種得幾好, 一條都冇少到!
希望第日可以再送人。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 77 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :