水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-30 07:42

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : ADA 回覆
未閱讀文章發表於 : 2011-07-12 13:49 
離線

話題小弟係5月份係大黑買咗支V3 lily pipe, 唔夠2星期我就拆出尼洗, 當我將個吸盤拆出尼個時,點知粒玻璃"的"甩埋,重整損埋隻手.... :cry:
你地估吓跟著點?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: ADA 回覆
未閱讀文章發表於 : 2011-07-12 16:55 
離線
頭像

我估跟住洗傷口,然後痴膠布。 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-07-12 17:24 
離線
頭像

如果你寫信問總公司, 佢可能會答叫你攞番件爛左既出水去代理大黑check, 如果代理大黑認為係產品本身出廠品質有缺陷, 會換比你, 如果係之後人為損壞就無得賠啦。通常D官方答案都係差唔多。不過亦有例外, 有網友個灑筒閘制漏水, 寫信向德國總公司投訴, 佢地成對閘制寄番比佢。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-07-12 17:52 
離線

NGAILIK 寫:
我估跟住洗傷口,然後痴膠布。 :grin:

我無即時洗傷口,但係我即時講粗口,....hahah

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-07-12 18:04 
離線

GWU 寫:
如果你寫信問總公司, 佢可能會答叫你攞番件爛左既出水去代理大黑check, 如果代理大黑認為係產品本身出廠品質有缺陷, 會換比你, 如果係之後人為損壞就無得賠啦。通常D官方答案都係差唔多。不過亦有例外, 有網友個灑筒閘制漏水, 寫信向德國總公司投訴, 佢地成對閘制寄番比佢。

我滿帶憤怒但有禮貌咁打封email 比佢地, 佢地認有問題,不過係份menu,..佢地SENT咗份AMENDED 咗既比我,話應該係要verical 咁拆,唔係打橫...之後叫我去大黑換個新既. :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-07-18 11:34 
離線

真係咁正. 我好想買....

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上