水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-27 13:24

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2009-07-31 14:23 
離線

;) ;)
我想買野,但是點解個店員要給我看他的面色呢!!我真是唔明....唉...我勸其他朋友千萬不要去這間無良魚店買野呀!以免有同樣的效果!!!
;)

個間魚店是係一條後巷入面的!係雷強對面!!
個店員: 係四眼仔,左耳有耳環!!
態度非常吋!! ;)
我只是想買水晶蝦,他二話不說就說"可以放在膠袋for幾日,我只不過係聽唔到,因為條街實在太吵啦.所以我再一次問他,但是佢又同我講幾日呀!但是好大聲個種囉! ;)

跟住又同我講:走啦!!("好大聲")...
個個moment真是好想打佢!!如果唔是有個friend拉我走,我就真是打左佢啦!!!
這個人真是好吋,請各位最好唔好來幫他買野呀!!!
;)
多謝你地睇過!!! ;)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-07-31 16:16 
離線
頭像

:cry:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-07-31 16:18 
離線

環宇?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-01 02:27 
離線

:helpless: 算啦...為幾隻蝦同一條人渣上差館唔抵。
你就日日去睇,日日去問,撈左蝦之後話冇現金,問佢收唔收visa或者eps,
撩到佢火滾就走人,佢咁燥一個唔小心掂到你就即刻報警。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-01 03:16 
離線
頭像

flying_dutchman 寫:
;) ;)
我想買野,但是點解個店員要給我看他的面色呢!!我真是唔明....唉...我勸其他朋友千萬不要去這間無良魚店買野呀!以免有同樣的效果!!!
;)

個間魚店是係一條後巷入面的!係雷強對面!!
個店員: 係四眼仔,左耳有耳環!!
態度非常吋!! ;)
我只是想買水晶蝦,他二話不說就說"可以放在膠袋for幾日,我只不過係聽唔到,因為條街實在太吵啦.所以我再一次問他,但是佢又同我講幾日呀!但是好大聲個種囉! ;)

跟住又同我講:走啦!!("好大聲")...
個個moment真是好想打佢!!如果唔是有個friend拉我走,我就真是打左佢啦!!!
這個人真是好吋,請各位最好唔好來幫他買野呀!!!
;)
多謝你地睇過!!! ;)

其實賣野既,魚街都算最串
打唔到佢既話,
下次就鬧反X佢la ;)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-01 11:16 
離線
頭像

而家物野世畀 :embs:
玩水族唔系要怡情養性架咩
8-)
下下就想起手打架,真系要去魚街多d

條友寸咪第二間咯,大把蝦賣啦
買多d蝦,睇住佢來消消火

專程仲要去撩事的,被人打都算系極之抵死一族 :twisted:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-02 14:34 
離線

魚街好多都唔好態度~所以有時都唔會入去睇.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-05 17:38 
離線

我唔會去魚街買嘢,但會經常去行吓,睇岩想買嘅嘢,就上網揾,價錢一定平過魚街少少,態度就好過魚街多多。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 14:49 
離線
頭像

ken8033 寫:
我唔會去魚街買嘢,但會經常去行吓,睇岩想買嘅嘢,就上網揾,價錢一定平過魚街少少,態度就好過魚街多多。
請教師兄, 如果我想買行貨Eheim2211, Dazs 100, 網上那裡有售, 我都唔想受氣.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 16:27 
離線
頭像

唔想受氣用水貨咯,無物大分別

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 16:57 
離線
頭像

蠍子仔 寫:
唔想受氣用水貨咯,無物大分別
有D唔明, 點解用水貨, 就唔洗受氣? :?
邊間水貨鋪服務一流架? :?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 17:25 
離線
頭像

間間差唔多啦
邊有話專登開間公司出來搵氣俾人受先 8-)
反而想知邊間水貨公司串串供呢

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 17:51 
離線
頭像

蠍子仔 寫:
間間差唔多啦
邊有話專登開間公司出來搵氣俾人受先 8-)
反而想知邊間水貨公司串串供呢
經驗談: 有一次, 我打算同一個水貨佬買2支光管, 約好哂時間地點,
點知到嗰日 ---- 水貨佬話:老板, 我賣剩一支, 你要唔要埋佢? 我問幾時反貨呀? 佢話:唔反哪, 賣完算啦.
得1支我又唔夠用, 只好算數唔買....一日後, 那水貨佬繼續出帖賣這光管, 重加多句 : 大量現貨!!!

我覺得水貨佬都唔係個個好人, 有D玩人tim!!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 18:51 
離線
頭像

世界上邊有個個好架
我成日掛在嘴邊的口頭話
100%中有51%是正碓是好的
那便已是算好的了

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-08-06 21:50 
離線
頭像

又係你地話唔想受氣用水貨 :o , 想買水貨要先受氣? :?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :