水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-30 11:18

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2009-09-03 11:16 
離線
頭像

fayening 寫:
我又唔係咁同意bor...魚街大把老細/店員都係燥底...
最鍾意用一種壞脾氣或者串咀對客人,尤其係d老字號。
你睇卡x,態度唔通好好?但係你又覺得佢好快會摺埋咩?
你幫趁佢拿拿臨放低錢還可以,唔好話問,就連睇多兩睇都唔arm...
只係新入場o既樓上舖/水貨佬,唔夠力爭唯有靠"服務"姐!!

要平就唔要服務!要服務就唔好諗住平!想睇表演系要比錢架 8-)
卡奇就系平所以無服務!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-09-30 11:21 
離線

事實係,有鋪頭服務態度唔好
不過選擇權一直喺消費者度

魚街有d鋪就勝在係有d貨得佢先有,先串得起
話雖如此,大不了咪唔買 :evil:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-03-25 16:51 
離線

一啲都唔期待魚街有咩服務會比到客人!嗰到啲sales十個有九個欺善怕惡,有次去以前潮水X嗰位間鋪睇嘢
,有個女仔客用手指㩒住個魚缸係到睇魚,突然有個男店員,用呼喝同好大聲咁話個女客人,唔好店到個魚缸,全店即時靜一靜!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-07-19 13:49 
離線

fayening 寫:
我又唔係咁同意bor...魚街大把老細/店員都係燥底...
最鍾意用一種壞脾氣或者串咀對客人,尤其係d老字號。
你睇卡x,態度唔通好好?但係你又覺得佢好快會摺埋咩?
你幫趁佢拿拿臨放低錢還可以,唔好話問,就連睇多兩睇都唔arm...
只係新入場o既樓上舖/水貨佬,唔夠力爭唯有靠"服務"姐!!

卡x我成日都去. 佢咁多人, 點得閑答你咁多問題?

但係我去咁多次, 都係得一次俾佢吋. 不過, 嗰次係我唔啱.... 想搵散錢, 阻住佢收下個客嘅錢... 哈...

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2012-02-06 15:00 
離線

benmaster18 寫:
魚街好多都唔好態度~所以有時都唔會入去睇.

其實呢個唔係魚街的問題, 呢個係hk的問題.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2012-02-10 12:59 
離線
頭像

kenysc 寫:
benmaster18 寫:
魚街好多都唔好態度~所以有時都唔會入去睇.

其實呢個唔係魚街的問題, 呢個係hk的問題.

關hk乜問題 :? :? :?

草缸: 24"x10"x14"
蝦缸: 16''x10"x12"
底泥: ADA
石材: 火山石
燈管: T5HO (6500K) 24Wx2
開燈: 9 Hrs
過濾: Atman CF-1000 x2
水冷: 海利 HC-150A 24度C
CO2: UP 1L + A151雙錶(2泡/秒)
pH: 6.5~6.8(pH Controller)
草蝦缸水冷串聯共用
氣泡式除油器

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2012-05-18 15:21 
離線

水X店偉哥咪幾好人, 我通常都去佢度買,

上下奇買野要有技巧架, 就係: 入去, 拿起, 比錢,走人. 不要問這問那.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :