水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-09 18:06

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 88 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2009-02-06 17:05 
離線

auch 寫:
華燈,好耐冇見,唔知仲記唔記得我

在此隔住部電腦祝福你,一切如意成功.

4年前魚迷飯局o個日你座咩位; 你個靚樣我仍然記得...

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-06 17:12 
離線
頭像

你要記住你唔係"一般普通人"
依個.. 係你既宿命 xD"

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-06 17:32 
離線

kwan2208 寫:
tim05032000 寫:
保重身體徤康最重要,不是每樣事都要自已造
有理想都要注意健康!

記得身體是生命的一切..........

多謝; 你真好人 :grin:

a軒 寫:
睇到我雞皮都起埋~
同樣係十八九歲~點解有天壤之別?
我真係佩服你呢類人~一個目標~不畏風浪~硬著頭皮~朝目標一步一步邁進
你呢份實踐夢想所需既毅力同堅定既!!唔係人人有~(自問做唔到)
永遠永遠支持你~!! 8-)
記得愛惜自己~否則父母有如切膚之痛!!~屋企人幾時都會企你個邊架!!真心既!!
有機會一定要參觀下呢個血汗味甚重既魚場!!
加油~~努力~~~!!!!! :ugreat:

起雞皮? 我都知我變態... :|

有機會做個朋友吧

華燈征物繁殖場 隨時歡迎你!

cw2007 寫:
hi ~ 華登兄,幾個星期無上來,一來看見你呢篇...點都要回應一下;
雖不知你所背負的是什麼,不過不要將自己放在一個悲觀的角度去看事物,
畢竟在香港不是太多人能夠像你勇往直前做自己想做的事,倒不如享受下由自己一手完成的魚場及過程吧 !!!

p.s ,你塊珊瑚莫絲草皮攪成點呀?有無相看呢 ?

多謝你的建議!!
雖然識o左你唔耐, 不過對你印象好深
(可能因為o個個雞啄唔斷o既PM :grin: )

P.S.生得超慢... :cry:

fayening 寫:
做老鬼o既要多口講句,
都要專注學業!!

謝謝 :grin:

alokit 寫:
Dear華燈
睇左你0既開創之路好感動!
工作雖然重要,但請保重身子呀 :grin:
有機會而你又唔厭我阻住你做野0既話,我都想上0黎探班兼shopping!
see u! 8-)

多謝你, Edmond :grin:
無任歡迎!

guppylguppy 寫:
記得我嗎,我們曾有一面之緣.
年青人努力吧!你一定會成功的.我支持你!
年青人有這種幹勁,已經成功了一半.

我當然記得; 我咩都唔叻, 記舊事最叻...
多謝你

colin2.0 寫:
你要記住你唔係"一般普通人"
依個.. 係你既宿命 xD"

老友, 一起打破宿命吧!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-06 21:15 
離線

Add oil!
When will your farm open for visiting and shopping?
Thanks.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-07 00:24 
離線
頭像

有理想又能達成的人是藉得敬佩

小弟跟你同齡,可是..打算人過三十後才做跟你相同的事

值得''sa個霖''比你

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-08 00:33 
離線

努力, 支持你.......!
I know your feeling, but it is worthy!
Once your shop open, will go 參觀、學下野、偷下師.. :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-10 01:32 
離線

dl747 寫:
Add oil!
When will your farm open for visiting and shopping?
Thanks.

thx for ur support!
there will be another announcement :grin:

fungcjeong 寫:
有理想又能達成的人是藉得敬佩

小弟跟你同齡,可是..打算人過三十後才做跟你相同的事

值得''sa個霖''比你

所以好多朋友話我神經病,提早過退休生活 :|

Davec 寫:
努力, 支持你.......!
I know your feeling, but it is worthy!
Once your shop open, will go 參觀、學下野、偷下師.. :grin:

多謝支持! 我都覺一切都是值得的!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-11 22:44 
離線

好勁!!! 好有理想 :grin:
加油加油!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-15 11:26 
離線
頭像

經過看到這個post,心中有種"這個人真是很強"的感覺。
看到你這麼努力,也令我想努力起來更加認真地讀書喔~
有這個目標和堅持真是不易喔,你一定要加油啊!希望在畢業後可以光顧到你的店啦!!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-24 18:08 
離線
頭像

雖然和你素未謀面,
但都想向你說聲支持.

加油哦,年青人~

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-26 15:47 
離線

華燈,

兩個月前首次會面......印像麻麻,
至昨晚第二次會面......仍舊麻麻。

今日無意中在這裡重新認識你....
你對事情的抱負、執著及對自己的交待;
比我當年二十歲時是強了二十倍。

Go for the goal,boy!

祝一切順利!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-03 21:28 
離線

:hello: :Thanks: 希望有機會碌碌

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-11 22:45 
離線
頭像

華燈初上 寫:
Chapter 10: 「未完成」
唔知靛大師去o左邊呢?
我用o左佢本書「妝苑」最後一個chapter o既 topic
即係話... 「華燈生物繁殖場2009」已經踏入最後一個chapter了...

我知我返來返得好遲,我係由第一版開始睇你個topic,睇到呢個post,我笑左出來。靚仔,咁記得我我真榮幸。
如果當日同步見到你個「making of」,我真係想話:不如我來幫你畫壁畫呀...
你好衡呀man,勇過我當年辭職走去做插畫師freelancer兼寫書,因為你辛苦十萬倍。
我想話呢,如果你真係搞open day,我都想來,真的,希望有機會。
喂,搞還搞,唔好死呀。就咁,再聊。 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-15 23:48 
離線

很欣賞年輕人的理想,但請緊記成本控制、計劃、目標及應變方案。

努力!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-03-19 12:45 
離線
頭像

大力支持~~

有自己目標...比心機.....等多陣.....就會有`好大回報

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 88 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :