水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-27 13:40

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 67891011  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 10:26 
離線
頭像

Leelee 寫:
嗯,半年又過去了,我又浮上來了,大家好。

其實這個潛到北冰洋海底的Leelee最近學人再玩出版小說 。新作叫《妝苑》,是一個有關化妝師的故事,不過今次無神化野,好純正既愛情小品。(呵)再一次來打廣告,負荊請罪,先請super大大打我就好。

另外,嬸嬸居然會在書展有簽名會(恐怖哩!),唔知醜在此貼出詳情:
謹定於23/7(日) 5:00PM –6:00PM 會展天橋走廊一號
詳情///地圖

先謝謝大家的關注,手下留情~~ ^o^

噢~我果日要上堂,見不到Leelee姐的風采,唯有係道祝簽名會成功

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-12 10:14 
離線
頭像

utopia13, 我諗其實好多人都會得閒寫寫畫畫,交流交流~ :-n05

健.., 你...認真?多謝先~ :b

ShrimpTheLittle, 當然唔要緊,多謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-22 05:07 
離線
頭像

書展已經開始喇.....明天就是星期日喇..... :-n10 :-n10

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-24 10:26 
離線
頭像

有朋友去到,但可能時間唔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-25 11:13 
離線
頭像

我都有去,見到"壯丸" Poster,不過圍起簽名區入唔到去,Poster好大張,大制作呀!! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-26 07:47 
離線

Leelee 寫:
嗯,半年又過去了,我又浮上來了,大家好。

其實這個潛到北冰洋海底的Leelee最近學人再玩出版小說 。新作叫《妝苑》,是一個有關化妝師的故事,不過今次無神化野,好純正既愛情小品。(呵)再一次來打廣告,負荊請罪,先請super大大打我就好。

另外,嬸嬸居然會在書展有簽名會(恐怖哩!),唔知醜在此貼出詳情:
謹定於23/7(日) 5:00PM –6:00PM 會展天橋走廊一號
詳情///地圖

先謝謝大家的關注,手下留情~~ ^o^

嘩嘩嘩嘩!!!!
:m
冇見一排, 做埋大作家!!!
青春既力量真係不容忽視 :m

簡直感到榮幸 :m

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-26 07:52 
離線

PS. L6 同 狀丸 既封面繪圖係咪出自你畫筆下 :m

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-27 01:20 
離線
頭像

我今日答地鐵見到位小姐睇緊本"壯丸",本書幾"行"下bor :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-27 01:33 
離線
頭像

:k 好耐無黎啦
一黎先知星期日書展有LEELEE簽名會添
但我星期6晚去左....... :c
失敗!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-27 22:21 
離線
頭像

依乜個post又煲翻起呀?!

Cliff Hui, 好似唔見你喎 8)

ShrimpTheLittle, 傻啦,見到你會驚XDDD

Grass369, 係就係大張D,不過成個場都係咁大張架啦... :f 見到有人睇緊呀?你咁都認得出?!都有人同我話見到有人睇到在街見到有人睇緊架,不過我只係見過有人買囉。 :d

華燈初上, 華燈!好耐無見啦!(又話兩年唔浦頭? :b )大咩作家,我唔認架,因為我係畫野既。我不嬲都係一個插畫師,乜你唔知咩? :-n06

F91, 唔失敗,傻啦,錯過左無咩損失~ :d

付上迷你花絮一張... :-n06

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-28 00:56 
離線
頭像

Leelee 寫:
付上迷你花絮一張... :-n06

真係好迷你~~~有無大張D啊? :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-28 02:13 
離線
頭像

Leelee 寫:

Cliff Hui, 好似唔見你喎 8)

:d 我都未有機會say sorry.... 本來想打俾你, 不過怕妳好忙呢..... anyway, 妳欠我一個簽名囉...呵呵.........

見到d相好開心呀.... :-n06

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-28 11:26 
離線
頭像

ShrimpTheLittle, 係得咁大啦。

Cliff Hui, 8) 此言差矣,我唔認為我「欠」任何人簽名呀,簽名呢d野,點可能由作者欠人家既呢?唔係應該讀者自己去爭取才有意義?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-28 13:36 
離線
頭像

Leelee 寫:
Cliff Hui, 8) 此言差矣,我唔認為我「欠」任何人簽名呀,簽名呢d野,點可能由作者欠人家既呢?唔係應該讀者自己去爭取才有意義?

我果日行唔開啊, 我本來重帶埋本L6來, 想簽埋..... :a
咁呀...... 咁我欠妳一個簽名啦..... :-n06 :-n06
最近比較忙, 遲d再交個一千幾萬字o既讀書報告過妳...

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-31 23:17 
離線
頭像

唔知有無記錯,以前好似短頭髮架。 :f
攪到我都想買本睇下 :d

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 67891011  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :