水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-27 17:43

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-14 11:13 
離線
頭像

[quote="Andy Kong"]相信 awth 已踏上征途了,大家一齊再次祝福一對新人琴琵百年,夫唱婦隨。

目標係明早 awth

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-14 12:08 
離線
頭像

支持支持...新婚快樂...百年好合...永結同心...一箭雙鵰...一石二鳥...三年抱兩...五褔臨門...七猩報喜...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-14 12:27 
離線

祝新婚快樂!

重有多謝師兄賣魚比我,下次有好野記得?a我一份啊 :a :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-14 16:24 
離線
頭像

祝福 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-14 18:32 
離線

從此王子與公主永遠過著幸福快樂啲生活,新婚愉快!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-14 22:59 
離線
頭像

恭喜恭喜!

相信飲宴而家差不多夠被,新郎哥一係被人灌醉,一係酒不醉人人自醉,又或者個四萬樣已經緊左… :c :c

恭祝awth同呀嫂白頭到老,一塑得「 」 (男or 女 awth 同 呀嫂自己填)

再次恭喜恭喜!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-15 19:09 
離線
頭像

多謝各位的支持, 祝福~!!

婚禮, 所有嘢都已經完滿結束~ 雖然事前的準備功夫又煩又倦~ 好彩終於搞完曬~ 而家安坐家中! :-n05 :-n05 當日原來3位攝影師都有玩水族 (金魚, 龍魚)......仲同佢哋睇咗我個鯛蝦堡, 吹咗一陣水....... hahahaha :c :c

補祝AMB兄新婚快樂~ :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-15 19:12 
離線
頭像

rolandesign 寫:
祝新婚快樂!

重有多謝師兄賣魚比我,下次有好野記得?a我一份啊 :a :-n05

多謝你就真, d 鯛B 好嗎? 大咗幾多, 影d 相好喎~~!! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-15 19:16 
離線
頭像

minsc99 寫:
恭喜恭喜!

相信飲宴而家差不多夠被,新郎哥一係被人灌醉,一係酒不醉人人自醉,又或者個四萬樣已經緊左… :c :c

恭祝awth同呀嫂白頭到老,一塑得「 」 (男or 女 awth 同 呀嫂自己填)

再次恭喜恭喜!

新郎哥平日滴酒不沾, 當晚半杯紅酒已經令我死去活來~!

我希望.........一塑得「龍紋B」!!! :c :c :c 多謝~!!! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-15 23:54 
離線
頭像

Tks... awth_hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-16 00:09 
離線

恭喜恭喜

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-16 00:43 
離線

祝你們白頭偕老,百子千孫(龍紋B)

:-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-16 11:07 
離線

awth_hk 寫:
rolandesign 寫:
祝新婚快樂!

多謝你就真, d 鯛B 好嗎? 大?幾多, 影d 相好喎~~!! :-n05

佢地好活潑,因無鏡頭所以影吾到佢地,遲D佢大點時我一定影佢出來 :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-07-16 23:37 
離線
頭像

去邊度蜜月旅行呀? :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-09-12 23:49 
離線
頭像

LamLam 寫:
去邊度蜜月旅行呀? :-n06

搞埋公司d嘢......8月中先去度蜜月.....一直唔記得upload相~~!

菲律賓 BOHOL :-n05 :-n01 :i 潛水.......勁多魚, 今次睇咗好多嘢!!! :-n05 :-n01

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

最後由 awth_hk 於 2007-09-12 23:52 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 99 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :