水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-06-04 09:47

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 3456789 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 00:48 
離線
頭像

sam22 寫:
Andy Kong 寫:
Leelee 寫:
Andy Kong,
restock左N次啦(新人作品書店唔敢入得多,得個十本八本賣完就有成個星期真空期 :-n07 ),出版社通知,第二版岩岩印起,初版稀有囉~ :-n06

唔怪得,等我仲周圍揾!咁新年後要昅實拉啦! :-n06 :-n06

今日經過樓下見到重有初版,但因為我呢種老餅攞起本書來睇時已引來四周奇異目光,感覺d人好似唔知點咁(下刪19個字),所以唔敢買住,不過就好快"立"過下,好似唔錯! :b :b :b

'

買書冇分年齡既... :-n06 快d 買呢.... :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 01:21 
離線
頭像

sam22 寫:
今日經過樓下見到重有初版,但因為我呢種老餅攞起本書來睇時已引來四周奇異目光,感覺d人好似唔知點咁(下刪19個字),所以唔敢買住,不過就好快"立"過下,好似唔錯! :b :b :b
'

叫囡囡幫手啦! :e

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 01:48 
離線
頭像

sam22 寫:
'

比d女知我睇愛情小說,一定比佢地…(再刪5個字) :d :d :d :d 唉! :l :l :l

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 01:57 
離線
頭像

sam22 寫:
sam22 寫:
'

比d女知我睇愛情小說,一定比佢地…(再刪5個字) :d :d :d :d 唉! :l :l :l

比d女知你睇愛情小說,佢地一定覺得 old man 原來仲可以溝通㗎喎! :-n04 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 04:30 
離線
頭像

對唔住啦~Leelee姐
我呢個女性朋友都未俾家人見過既人睇愛情小說...應該話我好少女性朋友~一生人識既女性+真係見面既5隻手指數得晒~何況女朋友呢....一個都未有 :-n07
家姐見到必定呆左先 :c 以為我咩事都似 :d
所以決定~~買唔落手 :-n07

PS:其實最主要原因係我唔鐘意拎住本書睇好鬼耐....我拎住本書好易會訓著...唔理佢有幾好睇 :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-05 11:42 
離線
頭像

每日係書店睇幾頁law....總有一日會睇完既.....
我諗leelee姐吾會怪我地無幫襯掛.....
最驚你睇到吾舍得放手咋...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-09 23:28 
離線
頭像

Cliff Hui,
多謝! :-n23

F91, 半魚人,
你信我呀,出書,而且一本半本,係搵唔到食架,開個大少少既缸都唔夠呀。 :-n30
留個言已係支持,多謝!

sam22,
請你唔好自責,如果你夾硬買左,反而我會自責! :-n06

大猩猩王~,
你呢下都唔錯,好橋!

dinno-TSW,
呢句亦岩~不過,唔駛強人所難哩。 :-n08

F91,
唔係好get到「我呢個女性朋友」即係指...??
anyway,留個言已係支持,多謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-09 23:32 
離線
頭像

我都係岩岩收到第二版既樣書,暫時未泡出面書局睇下有無見。
初版越來越罕有啦~ :-n06

近個幾月都在寫新作,眼都濛! :m
走去望下個缸,望望下,竟然...想換缸。於是上來睇下交易版....
我真係應該早d訓。 :-n13

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 00:54 
離線
頭像

Leelee姐想換缸?會養咩?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 09:06 
離線
頭像

ShrimpTheLittle,
養燈。 :d
想換既係草缸。 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 11:06 
離線
頭像

Leelee 寫:

好呀!!!我都想養燈燈,有好多燈燈都好靚嫁

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 15:25 
離線
頭像

Leelee 寫:

養燈? 養T5 定養 PL 呀? :d

睇左一小時,去到 page 4x, 在個菠蘿包內開始來料啦! :-n04 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 16:23 
離線
頭像

d本書我看過.......<只記得d插圖>
P.S.我係過目左一陣(無每個字仔細咁看)....內容係咪個女仔可以好似靈魂出x咁果本?
講錯唔好插我 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 17:09 
離線

Leelee,

因家不大, 而家間書房變左我工作地方, 所以, 我考慮緊係咪要放棄書房既17吋缸, 如你有興趣, 可以成套野連魚平讓給你 . 謝謝!請pm我

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-02-10 22:44 
離線
頭像

可唔可以有個 普波斯基個名 o係新作出現 ???

強烈要求!!!! :l

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 164 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 3456789 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :