水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-26 03:57

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 82 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 16:17 
離線
頭像

嘩! 好正呀!

全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景! 全景!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 17:08 
離線

真的好令, 而且水清到好似冇水的一樣,

都係果句, 全景唔該 :f

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 18:14 
離線
頭像

特寫唔錯,先估重點介紹,讓觀者可以從造景者眼中睇到重要地方
但關子賣得太多,會好悶

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 18:42 
離線
頭像

全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!全景!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 19:16 
離線
頭像

我都想睇全景! :-n06 :-n06
全景!!全景!!全景!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 19:27 
離線
頭像

先多謝咁多位朋友既讚賞, 亦要向各位賠個不是, 唔係有心賣關子, 只係想和大家分享多一點這個草景的苦與樂, 所以才先來數個特寫, 全景很快會奉上~~

moonbear 寫:
wow~最愛既珊瑚莫絲, 好靚喎~
整上去水松面有難度嗎?
冇難度, 只係用大頭針"吉"上個樹頭度, 俾到強光佢少少地兩三片就好快生成一叢~~

圖檔

大猩猩王~ 寫:
leo兄.....識做啦..... :f ...... :d

近排天口「興」......耐性好少架咋~~ :-n06
唔慶唔慶, 等我出埋幾張snap shot就上主菜..... :d

kin428 寫:
Leo 大大出手,熱切期待全景呀! :c
大乜鬼丫, 我呢d只碎料之嘛..... :d

果汁先生 寫:
Leo^o^ 寫:
醜婦終需要見家翁, 理想, 原來同現實係差好遠既, 只怪我眼高手低, 讓大家見笑了.... :d

Wa! 好似去左張家界咁.

企係峯頂, 覧望左右羣颠, 近得就在目前, 垂手可得, 但原來卻是遙不可及.

咫尺˙天涯 我感受到. :-n04
果汁兄, 好開心你感受到我想表達既感覺~~不過理想係一件事, 我做唔做到係另一件事, 出左全景相, 你就會明白咩叫做眼高...手低.....=.=..

ShrimpTheLittle 寫:
特寫唔錯,先估重點介紹,讓觀者可以從造景者眼中睇到重要地方
但關子賣得太多,會好悶
唔好意思, 好快有全景睇, 唔會悶你太耐.... :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 20:00 
離線
頭像

:m 嘩 ! 今朝到依家先得閒開電腦, :l

:m 又一大作誕生喇 ... 期待全景 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 20:28 
離線
頭像

:-n05 :-n05 :-n05 :-n05

都係果句...... 等我睇完場波, 你好出全景喇下...... :-n06 :-n06

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 20:34 
離線
頭像

出兩張穿崩照, 俾大家睇下d佈景板............. :d 呢度就係呢個景既第一個難關......... :l

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 20:49 
離線

後台? :k

我要睇台前 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 21:43 
離線

果塊野係背景黎 :j

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [分享] 12345
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 21:44 
離線

fsfafasfdasfasdfasdf

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 22:03 
離線

流晒口水,唔好出全景呀,我想去現場睇,比我睇完先出,你話免費入場我就飛身黎,重要又食又拎,諗起你d草同蛋糕,真係流晒口水。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 22:05 
離線
頭像

全景!!!!!!!!!!!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-29 22:13 
離線
頭像

我都要睇全景~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!! :k
睇一個半個山, 吊人胃口~!!!
快d出全景~!!!! :n

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 82 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :