水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 06:26

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 41 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-05 00:27 
離線
頭像

鏍絲 寫:
咁大個缸真係有排反,掉泥斬要走幾轉,andy又有排忙喇。 :c

:d :d 睇見你條裙仲未開幕,真係有D「咬底」! :e :e

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-05 00:31 
離線

我地唔係造景組組員麻,我驚一post出黎比人笑到以後唔敢入魚街。 :-n07

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-05 00:35 
離線
頭像

跛腳鴨 寫:
引言回覆:
加了盞 70W HQI 在後景,試下鹵仔的魅力!

唔見你盞70W鹵仔嘅 !我都想搵支黎打水影

2005年7月張相己經將 70W HQI 換了 55W PL, 連紅松尾都放棄了,改用小紅梅,但 7月張相重未爆上缸頂!7月仲見到紅蝴蝶,換了 PL 之後就縮頭,好快就放棄了! :-n04 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-05 00:37 
離線
頭像

鏍絲 寫:
我地唔係造景組組員麻,我驚一post出黎比人笑到以後唔敢入魚街。 :-n07

咁你即係笑我不自量力啦!
:d :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-05 00:45 
離線

你好我好多,我個缸剪淨冇四兩草,都比老婆話依度唔得,個度唔掂。 :n
等埋你起好個缸一齊壯下膽。 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-05 02:44 
離線
頭像

鏍絲 寫:
你好我好多,我個缸剪淨冇四兩草,都比老婆話依度唔得,個度唔掂。 :n
等埋你起好個缸一齊壯下膽。 :-n05

我好好多?就咁比,好難比,你保裙比人太多「想像」空間,我底牌都出晒,所以輸左九成!

起碼比個半景來睇下好喎! :-n04 :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-06 10:38 
離線
頭像

支持!支持!鏍絲出景! :-n05

想睇好耐啦! :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-06 10:54 
離線
頭像

hihiday 寫:
支持!支持!鏍絲出景! :-n05

想睇好耐啦! :-n06

係啦~
鏍絲兄,
快d出景啦@@

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-06 12:15 
離線
頭像

唔錯...
雖然今次用既草種比較多...
但都唔會有太大的不調感覺...
色彩鮮艷...相片清晰...不錯的... :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-06 19:47 
離線
頭像

鏍絲,徇眾要求呀,咪托大家手踭啦,快D出相啦! :-n05 :-n05

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-04-06 19:56 
離線
頭像

keisuke 寫:
唔錯...
雖然今次用既草種比較多...
但都唔會有太大的不調感覺...
色彩鮮艷...相片清晰...不錯的... :a

K 仔,其實一開缸都係多草種了,我的目的係儘块塞爆個缸,令D魚多D地方藏身,所以個景係最低 priority, 可入法眼已當赢左了!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-06-09 13:14 
離線

好似睇緊鬼佬d 書咁。 :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-06-09 15:30 
離線
頭像

Lord,Darth Bane 寫:
好似睇緊鬼佬d 書咁。 :b

咦,Aquazone 版主都來水草網,真是稀客,潛左水都要上返來打個招呼先。
:-n05 :-n05

小弟個缸在本地的做景來說真係未入流,幾位在全球贏盡獎牌口碑的師兄先叫鬼斧神功,睇佢地D景唔係似睇緊鬼佬書,而是直情係,因為外國水草做景都爭相報導架!

其實咸水缸都有十幾隻草,你估有無機做到個咸水草景缸,板主一於諗諗佢! :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-06-13 16:45 
離線
頭像

哇大开眼界!!送上5 :m :m :m :m :m !真的太利害了让我有点自叹不如!! :l 不知几时才有你一半的功力!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-06-14 00:18 
離線
頭像

vwenlim 寫:
哇大开眼界!!送上5 :m :m :m :m :m !真的太利害了让我有点自叹不如!! :l 不知几时才有你一半的功力!!!

成個過程由完全唔識到識都係年幾,只要認真學,這時指日可待之事,加油呀! :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 41 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :