水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-30 18:43

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 14:30 
離線
頭像

kvhui,

長開會有問題嗎?賜教~

wkw 寫:
肥刁民向皇阿嬏請安!

58蚊買冒牌貨差吾多啦!
我而家都用緊兩把,上年用o左成個夏天,每天平均開廿二個鐘,到今日為止都無問題喎。但要用大A數火牛先OK!因同原廠一樣用0.9A先行到。 :-n06

此言差矣~
我係想買正貨,佢放出來個個都係正貨,我記得係有coolermaster個字,咁我俾$58當然係expect係買佢放出來個個啦!而家唔係喎!

你而家都用緊兩把,係咪$58既冒牌貨先?我試過囉個1A牛來推,吹到水波四起,我估都OK呱...

我諗緊好唔好囉返去嘈佢呀... :k

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 15:19 
離線
頭像

Leelee 寫:
kvhui,

長開會有問題嗎?賜教~

wkw 寫:
肥刁民向皇阿嬏請安!

我而家都用緊兩把,上年用o左成個夏天,每天平均開廿二個鐘,到今日為止都無問題喎。但要用大A數火牛先OK!因同原廠一樣用0.9A先行到。 :-n06

此言差矣~
我係想買正貨,佢放出來個個都係正貨,我記得係有coolermaster個字,咁我俾$58當然係expect係買佢放出來個個啦!而家唔係喎!

你而家都用緊兩把,係咪$58既冒牌貨先?我試過囉個1A牛來推,吹到水波四起,我估都OK呱...

俾我就一定攞返去嘈佢 ... 最鬼憎就係咁嘅手法做生意 :-n03
唔好買佢放出來果個 ... 叫佢俾番個全新嘅,一模一樣嘅妳 :d

遲學你或已經沒法接受 ...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 15:34 
離線

Leelee 寫:
kvhui,

長開會有問題嗎?賜教~

wkw 寫:
肥刁民向皇阿嬏請安!

此言差矣~

一定要去換, 唔換去投訴佢!太過份了, 掛羊頭, 賣狗肉!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 16:14 
離線
頭像

最衰我無單呢,不過高登個D都唔興開單架啦 :-n03

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 16:16 
離線
頭像

wwwray 寫:
Leelee 寫:
咁我俾$58當然係expect係買佢放出來個個啦!而家唔係喎!

俾我就一定攞返去嘈佢 ... 最鬼憎就係咁嘅手法做生意 :-n03
唔好買佢放出來果個 ... 叫佢俾番個全新嘅,一模一樣嘅妳 :d

我既意思,係個個款。
我打定輸數,佢無第二個正貨既話,個個都照殺~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 23:15 
離線
頭像

皇阿嬏 寫:
你而家都用緊兩把,係咪$58既冒牌貨先?我試過囉個1A牛來推,吹到水波四起,我估都OK呱... /quote]

草民正是用緊$58既冒牌貨。

皇阿嬏 寫:

我打定輸數,佢無第二個正貨既話,個個都照殺~

要睇o下個奸商擺邊隻model出來;如果得一組紅黑黃線,個隻得1900轉;如果有埋扇速控制,個隻先有3200轉,同冒牌貨轉速相約。
如個舖面係擺3200轉個隻正牌貨,一於返去同佢本住輸黎嘈過 :n :n ,有五五波!
如個舖面係擺1900轉個隻正牌貨,係我就用番隻$58既冒牌貨 :-n06

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 23:23 
離線
頭像

wkw 寫:
要睇o下個奸商擺邊隻model出來;如果得一組紅黑黃線,個隻得1900轉;如果有埋扇速控制,個隻先有3200轉,同冒牌貨轉速相約。
如個舖面係擺3200轉個隻正牌貨,一於返去同佢本住輸黎嘈過 :n ,有五五波! :-n06

我問佢,佢話有3000轉;我睇個件扇睇左三次,係得一組紅黑黃線,無連扇速控制。
有以下兩個結果:
A. 佢的確係昆我
B. 冒牌貨$58都有3000轉(如果係真的話),返而換返正牌貨(又無扇速控制)既只有1900轉,其實係佢益我:平左又勁轉速

:j :j :j :j :j

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-08 23:28 
離線
頭像

wkw 寫:
皇阿嬏 寫:

p.s. 嬏?:http://www.arts.cuhk.edu.hk/Lexis/lexi-can/search.php?q=%E5%60
嬸。 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-05-17 18:20 
離線

我都買左個,今日燒左

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :