水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 04:34

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 18:07 
離線

全部計埋都唔洗$300!

六呎水缸 (400L) 用左後下降了5C, 由 31C -> 26C!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [討論]更 ar
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 18:18 
離線
頭像

我估我 個 DIY 都算 perfect la........wow 你宜個重"更"
真係唔認"細佬" 都唔得

如果 super 攪個 DIY 王.......你一定入 10大

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 18:26 
離線
頭像

呢隻 $10 fan 好快玩完架喎 :)
8把 加個 12V2A 電子牛 , $200 有找 ~~

想知你用咩固定 ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [問題]diy風扇
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 22:28 
離線
頭像

請問你的扇size和用咩牛?
我的6呎缸用家用12吋扇,好似無料到!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [問題]diy風扇
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 22:34 
離線
頭像

魚行有d一排四個連架賣$150,同唔同你的級數哩?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 23:25 
離線

10 fans turn on together what a view !!!! is very impressive ! are they nocisy ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : [討論]
未閱讀文章發表於 : 2003-05-01 23:38 
離線

我之前改過把6吋风扇,都唔錯但因放位好難就。上星期行過實恵見到把大約8吋220v,底有夾和彈弓電線又可左右两边上下調較两個速度非常好用可一試,買$119。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 09:43 
離線
頭像

降5度!以後冇人用水冷! :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: [問題]diy風扇
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 12:52 
離線

siubox 寫:
魚行有d一排四個連架賣$150,同唔同你的級數哩?

don't buy it...very noisy....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 13:01 
離線

真的幾好!有料之人!可否公開如何固?以及嘈唔嘈嫁!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 13:56 
離線
頭像

http://www2.aqugrass.com/phpBB2/viewtop ... highlight=風扇&start=0前網友的DIY

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 14:14 
離線

嘩!呢個風扇架仲正!好!無得彈!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 14:31 
離線
頭像

:-n01 只是多個參考 :d 大家努力 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: [討論]更 ar
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 17:52 
離線

toon 寫:
我估我 個 DIY 都算 perfect la........wow 你宜個重"更"
真係唔認"細佬" 都唔得

如果 super 攪個 DIY 王.......你一定入 10大

Thanks! 都係第一次 DIY...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-02 18:11 
離線

3k 寫:
呢隻 $10 fan 好快玩完架喎 :)
8把 加個 12V2A 電子牛 , $200 有找 ~~

想知你用咩固定 ??

我想應該可以用幾個月瓜... 不過壞左都係$10姐...

我用左10把, 加埋$130電子牛, 2 條角鐵 Total: $250...

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :