水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-29 16:01

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-07-13 16:38 
離線

:k 點解你地 咁快又有作品出...........攪到我好似越來越懶.....(講笑咋......其實我一直都咁懶..... :b )

呢個景, 最正就係可以做到很自然的高高低低地面. 仿似置身於大自然的某一角落中.

但石的堆砌, 以單一大石斜向, 其它都比較平矮, 如果有些中層石做主石的配襯, 可能更好. 我都係估估下咋, 可能更差都未定.

榮山...今次有咁多回覆, 收視咁高, 都算安慰啦.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-07-14 04:25 
離線
頭像

嘩, 點解我會miss左個咁正o既缸o既~~
14吋缸做到如此寬敞, 果然係高手~
我最鍾意都係石上面d青苔!! 勁!!

圖檔
http://www.cau-aqua.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-07-14 19:14 
離線
頭像

vwenlim, kb-z, catcat,GoHan: 再次多謝咁多位,有人欣賞和高收視率,相信係最好的回報....... 請繼續支持!! :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-07-15 00:44 
離線

Hi waynesham:
唔係有覆你先欣賞你架,我都好欣賞架,祗不過就咁講"勁"、"靚"、"正"好似好行貨,但係除左依幾個字我又唔知講乜,淨係識流口水。好似ND咁,冇造景多左時間,上網都多左,不過就冇出聲。
下次有時間試下一次過起兩個缸,一陰一陽,拍埋一齊影翻張相,我諗會好可觀,益下我地D新進有Demo缸參考,好嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-07-15 21:34 
離線

好正呀~~~~至衰我冇co2果0的野~唔係都整個咁正既境黎睇~~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-07-16 11:55 
離線
頭像

鏍絲: 明白,明白,完全明白 ....... 多謝你的默默支持!! :) 但係相信有種開草、有上網分享過的人,都會寄望有一些正面、反面或問題的回覆,如每位都只做CD-ROM,咁就失去左 forum 義意啦!! 所以不用想是誰出的post,有意見、有問題都可以直言,這樣自然大家都可以進步 :)

hang01: 如果中毒還未深的話,應該係我放得未夠好...........hahah :)
別再想,快些買齊用具開缸啦!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-06 23:00 
離線
頭像

成為Tank of the month - August 2004 :d
http://www.aquaticplantcentral.com/TOTM/804/index.html

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-07 00:46 
離線
頭像

善慕 :-n08 ,度忌 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-07 00:49 
離線
頭像

:-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-07 01:15 
離線
頭像

非常好...
i like this style... :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-07 01:28 
離線
頭像

似唔似香港寶雲道姻緣石呀! o下? :c :-n06 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-07 07:20 
離線

Simple and beautiful ar. Why does your 針葉皇冠 grow that big? Mine is always a small 水草..... :j

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-09-07 20:05 
離線

勁........做左八月之星. :-n05

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :