水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 04:03

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 02:21 
離線
頭像

Andy Kong 寫:
wwwray 寫:
Cliff Hui 寫:
大猩猩王~, 我等你丫.... 開班教踢波呀?? :c

wwwray, 好耐冇見呀... 最近如何?? 草缸還好嗎??

係呀, 好耐冇見 ... 借呢個時間大家都得閒 ICQ 問候一下, 一段咁多 :b

我依家個三呎缸在呢個月尾開始轉玩咸野,現開多一個兩呎缸耕草,18 吋缸一個玩水晶蝦。

電聯 ...... 有時間飲茶 :-n05

你又玩咸野? RT 定 FOT 呀? :-n06 :-n06

大猩猩王~, 你anytime得閑就call我啦... 反正咁近... 只要我在屋企就ok... ^^

wwwray, 玩咸野咁刺激?!? 等你好消息!! :b

養咸魚簡簡單單就算,再複習 d 都唔好攪 la :h

遲學你或已經沒法接受 ...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 02:26 
離線

大白菜好嘢,抵讚。
心機、誠意樣樣一百分。
出多d教學,跟住去開舖,包你賺大錢 :c
依篇等到勒 :-n05
記得你講過教我地修剪水草,可惜搵唔翻個post,放你一馬 :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 02:29 
離線
頭像

大猩猩王~, 你anytime得閑就call我啦... 反正咁近... 只要我在屋企就ok... ^^

咁...星期日電電你~!

wwwray : 遲o下一日到黑掛住o的咸o野~實唔識返o黎啦~!

鏍絲 寫:
大白菜好嘢,抵讚。
心機、誠意樣樣一百分。
記得你講過教我地修剪水草,可惜搵唔翻個post,放你一馬 :b
絲師勁耐無見~!剛剛先同劍仔講完你壞話~! :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 02:34 
離線

大猩猩王~ 寫:
妖,重好講,幾次搵人飲茶都冇人黎,所以面壁左半年,諗下有冇得罪人,諗極都諗唔到,唯有出黎問下你囉。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 02:36 
離線
頭像

鏍絲 寫:
大猩猩王~ 寫:
妖,重好講,幾次搵人飲茶都冇人黎,所以面壁左半年,諗下有冇得罪人,諗極都諗唔到,唯有出黎問下你囉。
咁幾時出山呀絲兄~劍仔就快變到得返o的劍氣喇~ :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 02:45 
離線

跑山多過出山呀,阿囡越黎越大使,跑到命都冇,就黎要賣魚養囡喇。
收線喇,大白菜出個咁正既post,我地適可而止。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-03-21 10:48 
離線

忍唔住都要喺呢版出多個post讚下, 真係好正 :-n05

順便問下d草點先可以整到成個波咁齊, 我整黎整去都係有長有短 :j

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-04-14 22:25 
離線
頭像

好靚, 好有心思同好有心機之作,
看到這些圖片已非常吸引,
如果有機會到現場一看必定令人目定口呆 !

大白菜亦好好人,
逢問必答!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-04-15 22:22 
離線

wa ... 真令人目瞪口呆 ... 到宜家我仲回味緊啊 =0=''
十分感謝分享 =]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-04-17 02:08 
離線
頭像

多謝, 鏍絲兄, Fans兄 支持呀.... 好耐冇見兩位喇... ^^

圖檔
http://killieclub.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-04-17 02:09 
離線
頭像

robinyip 寫:
忍唔住都要喺呢版出多個post讚下, 真係好正 :-n05

順便問下d草點先可以整到成個波咁齊, 我整黎整去都係有長有短 :j

如果有長有短, 就剪走左長出黎果d..... 夠光的話, 慢慢就會變成波形架喇... :-n05

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-04-17 02:09 
離線
頭像

daniel720 寫:
wa ... 真令人目瞪口呆 ... 到宜家我仲回味緊啊 =0=''
十分感謝分享 =]

thx!! :a

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-04-17 20:07 
離線

大猩猩王~ 寫:

咁...星期日電電你~!

wwwray : 遲o下一日到黑掛住o的咸o野~實唔識返o黎啦~!

鏍絲 寫:
大白菜好嘢,抵讚。
心機、誠意樣樣一百分。

你地住邊頭嫁? :j

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-05-21 16:53 
離線
頭像

好似失落的世界啊,南美feel :love:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-12-01 03:52 
離線

我就係見到lee個魚缸景就..............愛上左養魚 :readbook:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 48 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :