水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-29 03:08

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 散熱DC 12V橫流扇
未閱讀文章發表於 : 2010-03-26 16:27 
離線
頭像

4cm高 16cm長
把扇细细把好危險的
唔用呢散熱刨羅白絲一流 :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=i12HausHMp4
附加檔案:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 散熱DC 12V橫流扇
未閱讀文章發表於 : 2010-03-26 20:37 
離線
頭像

I'm looking it for sometime... :)
how much and where can U buy it? :?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-26 20:51 
離線
頭像

Triuo 寫:
I'm looking it for sometime... :)
how much and where can U buy it? :?

鴨記 $88

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-27 13:31 
離線
頭像

Thx...I'll go to take a look sin :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-03-31 23:40 
離線
頭像

邊間呀, 可否介紹下?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-01 00:27 
離線

C hin可唔可以PM舖名畀我?
還有最重要嘈唔嘈? :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-05 14:12 
離線

terryw3 寫:

我要跟單 ! :grin:

我睇影片, 把野好似唔係太嘈咋喎,事實是否如此?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-06 12:14 
離線
頭像

達官貴人 寫:
terryw3 寫:

我要跟單 ! :grin:

我睇影片, 把野好似唔係太嘈咋喎,事實是否如此?

我又跟:)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-07 21:54 
離線
頭像

係鴨記近公厠對面舖自記找找吧 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-07 23:21 
離線
頭像

同樣的 :grin: "係鴨記近公厠對面舖自記找找吧"

http://maps.google.com.hk/maps?hl=zh-TW&ie=UTF8&ll=22.330414,114.161732&spn=0,0.002575&z=19&brcurrent=3,0x340400b4a15faa0b:0xe38611e1b9e97f4e,1,0x3403f8acef094f63:0xd156956469ba659c&layer=c&cbll=22.330414,114.161732&panoid=cONVsxKU8CbpMygR9K6Zfg&cbp=12,76.8,,0,-2.72

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-08 06:46 
離線
頭像

freetong, 你搵到呀? 用手機影幅相pm比我啦
hehehe

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-08 09:31 
離線
頭像

咁大個 "GoGoMaps 街景圖" 連結都睇唔到. :o

畀多一個近鏡你睇睇啦 8-)
http://maps.google.com.hk/maps?hl=zh-TW&ie=UTF8&brcurrent=3,0x340400b4a15faa0b:0xe38611e1b9e97f4e,1,0x3403f8acef094f63:0xd156956469ba659c&layer=c&cbll=22.330414,114.161732&panoid=cONVsxKU8CbpMygR9K6Zfg&cbp=12,77.75,,2,-4.51&ll=22.330414,114.161732&spn=0,0.001719&z=19

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-12 02:52 
離線

係咪買隻牛接好線就用得?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-12 10:22 
離線
頭像

yes :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-04-12 22:42 
離線

thx師兄~~
想問多句...買牛係應該揀番12V?...

效果好嘛?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :