水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-29 07:31

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : [貼圖] 花地戰利品
未閱讀文章發表於 : 2005-11-11 23:22 
離線
頭像

$90.00@

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-12 00:04 
離線
頭像

平呀 :-n06 :-n06 :-n06

圖檔

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2005-11-12 00:54 
離線
頭像

Leo^o^ 寫:
$90.00@

我都貼。(Q版馬甲x4,帆翅鴛鴦X2,Q版大帆紅劍X4, 螢光班馬X8。藍草尾X3 = YMB140-)

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-12 13:28 
離線

你地又話好累............咁夜仲出post....
唔知點解我個2條馬甲成日係水面游,同吸氣.....唔知關唔關個diy co2事. :j

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2005-11-12 14:59 
離線
頭像

迷迷地 寫:
你地又話好累............咁夜仲出post....
唔知點解我個2條馬甲成日係水面游,同吸氣.....唔知關唔關個diy co2事. :j

呢D咪叫做熱情囉!:-n04 :-n04

馬甲有身係上層魚,屬迷鰓魚,所以日係水面游,同間中吸氣是很正常的。

原來你在情迷的名是 ... ... ... ... 咁貼切的 :d :d

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2006-03-16 10:41 
離線
頭像

Raymond-MA 寫:
Leo^o^ 寫:
$90.00@

我都貼。(Q版馬甲x4,帆翅鴛鴦X2,Q版大帆紅劍X4, 螢光班馬X8。藍草尾X3 = YMB140-)

是同一間店買嗎?那間?我想星期日去行行,上次去沒有什麼好魚買到....thanks

回頂端
 個人資料  

離線
頭像

Leo^o^ 寫:
$90.00@

是同一間店買嗎?那間?我想星期日去行行,上次去沒有什麼好魚買到....thanks

回頂端
 個人資料  

離線
頭像

Leo^o^ 寫:
$90.00@

回頂端
 個人資料  

離線
頭像

Leo^o^ 寫:
$90.00@

回頂端
 個人資料  

離線
頭像

Leo^o^ 寫:
$90.00@

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-16 18:15 
離線

藍草尾用泥都冇事 :m

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2006-03-16 18:33 
離線
頭像

winhung 寫:
Leo^o^ 寫:
$90.00@

得一條巷賣靚魚,但花地咁大,好難形容。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-16 18:34 
離線
頭像

閃電大俠 寫:
藍草尾用泥都冇事 :m

只係隔離之用。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2006-03-17 10:30 
離線
頭像

winhung 寫:
Leo^o^ 寫:
$90.00@

得一條巷賣靚魚,但花地咁大,好難形容。

花地由大舖的區走向細舖區由中間的路入去,是左邊第幾條巷或是右邊第幾條巷,大概第幾舖或巷頭巷尾.又或是在大舖區或大舖區後面條巷呢?Thanks.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-18 00:37 
離線

係唔係淨咁過關就得??
我驚過關時比佢地充公!!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :