水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-12 10:54

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 : [問題]
未閱讀文章發表於 : 2002-10-08 22:10 
離線

前日去牛頭角搵琵琶,你講個魚店舖,是否在樓梯隔離,即中銀和公廁對面,如對的話,好像找不到280條既班馬琵琶. 另一情報,宏高買既白點蜘蛛琵琶已下調至250-280一條,喜歡既話就去睇睇,而班馬琵琶則380一條.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-10-08 22:12 
離線
頭像

發表於: 星期五 Oct 04, 2002 1:48 pm
文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

牛頭角呀sorry 今早去看斑馬琵琶昨晚已沽清,皇冠琵琶就重有。

之前已提及 :-n01
斑馬琵琶$380 over my budget 啦 :-n01 謝謝你的情報

最後由 湯米 於 2002-10-08 22:16 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2002-10-08 22:16 
離線

甘皇冠琵琶幾錢,易唔易養,快唔快大,可否告訴該店舖既名及地址,thank you.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-10-08 22:20 
離線
頭像

開工時間,地址 :-n01 http://www2.aqugrass.com/phpBB2/viewtop ... %C0Y%A8%A4

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-10-08 22:51 
離線

講真,牛頭角對我唔係甘方便,上次由TUEN MUN去,車錢使左差不多25元,仲甘喬你推介既野大部分沽清,真係賠了夫人又折兵.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-10-08 23:03 
離線
頭像

[quote="lfcianhk"]講真,牛頭角對我唔係甘方便,上次由TUEN MUN去,車錢使左差不多25元,仲甘喬你推介既野大部分沽清,真係賠了夫人又折兵.[/quote]

:h OH :h 好HURT啊 :h 只是言者無心,聽者有~~~~~算啦 :-n01 祝你早日找到心頭好魚 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-10-09 21:42 
離線

大家甘話,假如有荀野,請第一手通知,感激萬分

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2002-10-11 06:40 
離線

再問,9x9 吋缸, 可否養4條琵琶

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2002-10-19 23:16 
離線

湯米如牛頭角有班馬琵琶或其他好野請致會.另我終於買左你個條紅眼琵琶,真係好靚.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :