水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 07:33

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-01-15 08:37 
離線

你果12"吉呢..諗到玩咩未丫

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-01-15 11:06 
離線

每個缸都水清草綠、整齊企理 :-n05 小弟非常羨慕
:-n01
awth兄, 請問你總共有幾多個缸呢? 平曰嘅管理是點樣架?

咁多缸咪要用好多時間打理lor! 家人有無投訴呀 :c

最後由 賓尼 於 2008-01-15 12:13 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2008-01-15 11:38 
離線
頭像

cross 寫:
你果12"吉呢..諗到玩咩未丫

賣左..... 個位開咗壽缸 :-n05

賓尼 寫:
每個缸都水清草綠、整齊企理 :-n05 小弟非常羨慕
:-n01
awth兄, 請問你總共有幾多個缸呢? 平曰嘅管理是點樣架?

咁多缸咪要用好多間打理lor! 家人有無投訴呀 :c

多謝賓尼先......

一共15個.... 早晚餵一次, 逢星期六換水, 大概2-3小時搞好... 家人無投訴~~ :-n01 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 我的鯛琶堡
未閱讀文章發表於 : 2008-09-16 11:29 
離線
頭像

更新

老婆投訴窗臺抹唔到窗, 而且越來越 dirty, 自己都頂唔順....
唯有清走窗臺 2個 ADA 缸, 賣左一套, 自已 keep 返套, 留住以便不時之需. :grin:

書櫃果排早前送走了籣壽, 好想轉個大缸, 清走 4 缸, 變一大缸
- 36" X 14" X 14"
- Eheim 2215
- Dazs 30W T8, ADA NA管

蝦缸又夠期返缸, 諗起買泥錢, 夏天泠氣費, 怕怕!
一於轉埋佢.....

爛景.....好過無 :x
百葉廉好反光.... :(

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-10-22 10:02 
離線

有冇個房景睇下?(新)

http://aquahk.marlito.com/index.php

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 我的鯛琶堡
未閱讀文章發表於 : 2009-01-22 02:42 
離線
頭像

awth_hk 寫:
更新

老婆投訴窗臺抹唔到窗, 而且越來越 dirty, 自己都頂唔順....
唯有清走窗臺 2個 ADA 缸, 賣左一套, 自已 keep 返套, 留住以便不時之需. :grin:

書櫃果排早前送走了籣壽, 好想轉個大缸, 清走 4 缸, 變一大缸
- 36" X 14" X 14"
- Eheim 2215
- Dazs 30W T8, ADA NA管

蝦缸又夠期返缸, 諗起買泥錢, 夏天泠氣費, 怕怕!
一於轉埋佢.....

爛景.....好過無 :x
百葉廉好反光.... :(

請問你的剛架可以在什麼地方買到??
約幾$??

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2009-02-15 04:01 
離線

real Profressional!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 34567

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :