水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 05:05

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 斑點紅草莓箭毒蛙
未閱讀文章發表於 : 2013-03-20 07:52 
離線
頭像

謝謝觀賞 :(

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

↓希望大家能支持一下↓ :grin: :love:
香港箭毒蛙facebook專頁

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-03-20 09:30 
離線
頭像

青頭兄,呢隻好毒,比迷彩更毒,... :P

箭蛙的叫聲大嘛,落水陸缸會唔會叫得好 High 比屋企人丙架?

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-03-21 08:25 
離線
頭像

Andy Kong 寫:

箭蛙的叫聲大嘛,落水陸缸會唔會叫得好 High 比屋企人丙架?

Andy兄,箭毒蛙是日行性,白天叫,叫聲有如雀鳥但輕柔很多呢,只會令家中更添大自然感覺而不會感到是嘈吵的,哈哈 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-03-21 14:22 
離線
頭像

青頭 寫:
Andy Kong 寫:

Andy兄,箭毒蛙是日行性,白天叫,叫聲有如雀鳥但輕柔很多呢,只會令家中更添大自然感覺而不會感到是嘈吵的,哈哈 :grin:

青頭兄好耐無見啦! 8-)

日行性好好多,我住村屋時外面個 D 叫起來有小小似牛鳴,唉!

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-03-21 18:28 
離線

鏍絲到此一遊 :P
又黎新攪作,一次比一次更毒 :grin:

回頂端
 個人資料