水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-29 15:52

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : [分享] B B 牌
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 01:56 
離線
頭像

哈哈,適逢昨日(18/4)產卵 ,賀一賀佢 ~ :-n06

為了安全,車上有 BB請於車尾掛上"Baby in car" ! (在汽車用品公司賣$1x 至 五六十 )

而缸中有BB的你 , 請自行resize , print 張出黎掛於缸右上角作警示之用 ! :c

ps : 我的 "baby in tank" 是 白蘭特 (連bb也是白蘭特 BB)! 不是某店卡片啊 ! :c :c :c

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 02:00 
離線
頭像

hahahah ...........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 02:54 
離線
頭像

真有計!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 08:07 
離線
頭像

好正喎!o甘快攪掂,真係坐言起行~~~ :m
個大黑影係唔係白蘭特o黎嫁. :f :d

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: [分享] B B 牌
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 10:27 
離線
頭像

好野!!
又慳番筆
我已經download左 :-n06 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 11:55 
離線
頭像

thanks ah :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 17:07 
離線
頭像

:c :c :c :c :c :c :c
果然係未來康樂部"經理" :d :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 17:23 
離線
頭像

真係要用個"正"字來形容,有心思 :-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-19 21:59 
離線
頭像

一日都係 老通 !~ 慫恿我買條 藍邊藍點 !!

落魚後 ............... 可憐白蘭特被嚇親.....食指浩繁...而家得個"零" !
今次成績好好ga!又要等1.2個禮拜了 !!! :-n06 ~~欠1日.......明天便出世了~~~ omg ! :d

........................藍邊藍點.............你睇唔到BB牌咩 !!?? :d

Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-20 01:54 
離線
頭像

咁似水X苑個logo gei?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-20 09:26 
離線
頭像

o下! 籃邊籃點? 對唔住呀! 我都估唔到會係o甘. :l
為o左表達我o既歉意,我幫你接收佢喇!(唔收倉租,唔俾$) :h

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-04-20 10:10 
離線
頭像

jasonlor 寫:
咁似水X苑個logo gei?

係似架 ~
不過個牌100%係白蘭特 law~(d 琴尾鯛拉鰭 ,油黑都差不多樣子~)

老通 ,你就想 !~
我o岩o岩辛辛苦苦撈番佢出來 ...到蝦缸隔離~~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案