水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 23:14

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2013-05-30 12:07 
離線

請問有沒有Ching試過部mini制唔到冷!制泠燈著,但壓縮泵就冇運作! 関了制後再開機又行到!但行得一陣又停!根本未完成制冷!最後把機殼鬆開又可以正常行到!但裝回機殻又有相同問題!還要不幸的同時出現在兩部mini身上!請問有冇Ching有相同經驗又修理好!因為保養已過!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-08-14 23:22 
離線
頭像

any update?
What problem?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2013-08-18 19:50 
離線

可能 overheat, pump 行保護程式,所以自動 cut pump,
check the fan first

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2014-08-26 10:16 
離線

行貨還是水貨, 行貨攞去亞馬遜度修理, 過保養都係收多你檢查費$100咋

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2017-10-14 11:30 
離線

gary1968 寫:
請問有沒有Ching試過部mini制唔到冷!制泠燈著,但壓縮泵就冇運作! 関了制後再開機又行到!但行得一陣又停!根本未完成制冷!最後把機殼鬆開又可以正常行到!但裝回機殻又有相同問題!還要不幸的同時出現在兩部mini身上!請問有冇Ching有相同經驗又修理好!因為保養已過!

今日我不幸又有同樣問題!請問樓主點解決?萬分希望有回應幫助能解決難題。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot]

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案