水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 05:11

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2003-03-06 13:04 
離線
管理員
頭像

因為大頭蝦, 居然唔記得俾網域註冊年費, 所以有些 DNS , 已經開始唔見網域資料而連唔上, 所以暫時只好用IP 頂住先, 用IP會令 COOKIE 失效, 所以各位暫時可能要每次都要打名登入, 依家錢就俾O左, 希望唔好入O左 RESERVED LIST, 如果唔係, 要拎返個域名, 就要比成千五蚊O架啦.... :l

暫時可用 http://203.198.173.47

如有不便, 敬請原諒. 罪過罪過.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-06 16:00 
離線
頭像

你冋邊間 reg ?

opensrs 冋 netsol 唔會

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-06 16:30 
離線
頭像

嘩!!!!
千五個大洋咁貴~~~ :-n03

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-07 10:58 
離線
頭像

User can still access to this site using the www.aqugrass.com by adding the following entries in the "hosts" file inside the windows system sub-directory.

203.198.173.49 www2.aqugrass.com
203.198.173.47 www.aqugrass.com

Users can use the file find function to locate for the "hosts" file.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-07 23:54 
離線
管理員
頭像

比O左 百五蚊, 更新個RECORD, 應該開始用得返, 不過要全球 DNS 統一返, 都要o的時間, 有o的 DNS 要幾日先更新, 所以都可能搵唔返. 呢間 REGISTER 太貴了, 有草友提供了更好, 更平的, 遲多幾個月就轉過去, 希望唔會再有停頓事件吧.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-08 00:00 
離線
頭像

辛苦晒, SUPER兄, 多謝你! :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-08 00:04 
離線
頭像

Super 兄, 辛苦晒, 你日理萬畿, 都係時候請多個私人助理啦! 為香港創造吓就業!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-08 00:46 
離線
頭像

Wow, that's too expensive!! For my website, I use free DNS, I got my own space, and the only money I spend is USD8.95/year for domain name registration fee.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-08 13:34 
離線
頭像

其實都可以reg個free dns 做後備...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-08 15:27 
離線
管理員
頭像

今次其實都係因為唔記得比年費, 所以個 record expired o左, 結果全球dns 都開始取消個域名先知, 比返錢都要重新再 update, 域名個DNS server 其實已經係自己起o架啦, 不過人地要凍結, 都冇計, 下次一次過交足十年, 我諗都唔駛擔心啦掛.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-10 11:49 
離線
頭像

SuperCTW. Thanks!
You are the greatest! :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-03-10 17:43 
離線
頭像

我們需要捐錢救亡嗎?我第一個願意捐。入去邊個戶口,請pm我。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案