水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 09:37

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 67 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2008-06-10 20:48 
離線

選擇"檢視沒有回覆的主題 "功能時,可否剔除那些唯讀貼文("買賣/送贈/徵求/推廣 "及"魚友水族資料區 "),如果難度唔高,會方便些。因有時想睇睇沒有回覆的主題,睇下幫唔幫到手。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-06-11 14:53 
離線
管理員
頭像

鏍絲 寫:
選擇"檢視沒有回覆的主題 "功能時,可否剔除那些唯讀貼文("買賣/送贈/徵求/推廣 "及"魚友水族資料區 "),如果難度唔高,會方便些。因有時想睇睇沒有回覆的主題,睇下幫唔幫到手。

攪掂, 試下 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-06-12 15:07 
離線
頭像

犀利~!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-26 02:20 
離線

些少問題想問問:
/phpBB2/ 是否一路都有效?因好多連結重係指住BB2,如果唔係永遠有效,有schedule單聲。

有幾篇經典文因轉左位置:
calvol冇以前咁易搵,不過都重揾到
未完成教學冇以前咁易搵,不過都重揾到
叉氣好地方搵極搵唔到

舉報功能是否有效,印象中舉報過3篇,之後一兩日冇動靜,再之後自己都冇跟,所以唔知大大未訓醒定裝假狗

點解零零舍舍依篇冇左表情符號,等我想整個唔happy樣都唔得(^_^)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-01 10:15 
離線
管理員
頭像

yes, old post with phpBB2 will automatic redirect to phpBB3.

warming function ma.. i still not yet test it..

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-10-16 23:11 
離線

昨天開始,我和其他會員都不能收看「訊息」,
又不能回覆主題,如何跟進,謝謝!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2012-03-08 07:27 
離線

請問為何不能推文? thx

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 67 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :