水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 22:36

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 02:34 
離線
管理員
頭像

希望大家守守規則, 對於不守規則的貼文, 已經令我很倦了.
我可以說給大家知, 這裡幾萬個貼文, 99% 我都看過, 亦都過濾過, 刪除過, 修改過, 所花的時間心力, 大家可能想像唔到. 對於不同貼文的感覺, 可能會很主觀, 其他人未必認同, 但是一路以黎小弟都會是自己去維持和管理這裡, 功與過都是自己承擔, 承蒙大家有興趣觀看至今, 亦是我繼續去支持的原因.
我想大家都不想見到自己的家是一個亂七八糟的地方吧, 如果大家是喜歡的, 一起去好好維持, 不是很好的事嗎. 這可能只是小弟的一箱情願, 不過亦是我最堅持的地方.
可能大家會覺得小弟專橫無理, 不懂情趣, 奈何這就是我. 大家接受與否, 是勉強不來的, 只能各憑自己的意願去決定了.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 02:47 
離線

小弟絕對支持SuperCTW兄的上述見解:保持環境整潔(不亂寫!)

小弟首先自首:好多時都會興起講左d離題的事,有時亦會輕鬆一下, 開開網友玩笑!過份或過火的言論就唔會!小弟亦不希望看到!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 02:57 
離線
頭像

支持!! 最緊要! 魚魚高興大家又交到朋友學到野!! 一團和氣!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 08:15 
離線
頭像

我絕對支持,尊重super兄. :-n05
我o地入到呢個網,我o地可以學到好多養魚種草o既知識,呢d係super兄所付出o既,
我o地好應該儘義務,保持super設立呢個網o既原意.
唔記政府宣片一段 : 我係黃安源,我係x小清.........共奏和諧樂章.

民6:24-26

老通Tony
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 08:39 
離線
頭像

GL 寫:
小弟絕對支持SuperCTW兄的上述見解:保持環境整潔(不亂寫!)

小弟首先自首:好多時都會興起講左d離題的事,有時亦會輕鬆一下, 開開網友玩笑!過份或過火的言論就唔會!小弟亦不希望看到!

老人都絕對支持SuperCTW兄再支持埋GL兄,其實真係唔好離題,離得多會好亂!我都要認錯!見人玩,自己童心未泯,又玩埋一份,但過火的言論就一定唔會寫.以後離題,一於唔答!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 09:51 
離線
頭像

離題 對於 搜尋舊post 是一障礙 啊~ 一定守 !

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 10:06 
離線

正所謂入屋叫人,入廟拜神,入得呢度一定會規規矩矩,不過偶然唔覺意講大左,亦望SUPER兄唔好介意!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 10:47 
離線
頭像

花生 寫:
正所謂入屋叫人,入廟拜神,入得呢度一定會規規矩矩,不過偶然唔覺意講大左,亦望SUPER兄唔好介意!

我都係咁話!

爭甚麼?笑甚麼?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 11:14 
離線
頭像

我又自首 :d 有時偶然唔覺意童心大發亂講左,又或同網友開開玩笑,亦望SuperCTW兄唔好介意!以後會多加注意 :-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 12:20 
離線
頭像

OK

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 12:44 
離線
頭像

多謝super 兄為我們做左咁多野...
希望大家自律d啦 :g

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 14:44 
離線
頭像

小弟都自首(因見自己貼文比 super 兄 cut 左),諗住講下笑輕鬆下,但比左其他人麻煩,sorry 啦,以後會自律.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 17:44 
離線
頭像

幾好...
個個都公開支持...

但希望唔好限"圖片區"同"吹水區"...
因keisuke至愛...haha...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 19:17 
離線
頭像

抱波司機 寫:
離題 對於 搜尋舊post 是一障礙 啊~ 一定守 !

同意同意!

亦絶對支持super 兄! :-n01
作為新會員, 請大家多提醒!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2003-05-04 19:42 
離線

絕對同意.
ps.董生就是沒有super 兄這份決斷... (又off topic, 不要re, sorry)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :