水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-24 12:11

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-08-22 14:14 
離線
頭像

補充:水榕尚有:Anubias heterophylla 、Anubias bateri ''coffefolia''(咖啡榕)及雲石水榕,頭兩種T牌有,而雲石大黑有賣 :d
莫絲重多:常見有柳樹、珊瑚、孔雀、聖誕、馬來西亞聖誕、螺旋、SPIKY、迷你等等 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-08-23 16:41 
離線
頭像

scottchoy 寫:
咁迷你淑草係邊一隻品種先^^ :-n05
:j

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-08-23 17:00 
離線

湯米 寫:
scottchoy 寫:
咁迷你淑草係邊一隻品種先^^ :-n05
:j

我諗佢係問迷你品種的椒草是否都係比較冇咁需要 light & CO2.

我代答:現今所有椒草的品種, 都係冇咁需要 light & CO2, 包括迷你品種.

我都唔知岩唔岩呀湯米, 要你睇返自已二年前講過的 post .....
不如等我這個新仔試下啦.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :