水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 19:09

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 10:53 
離線

我想睇下有無我想買既野?

我想買---新燈
---荷蘭鳳凰
---飛狐,鉛筆
---斑馬小精靈
---火箭鱂
---其他得意燈魚

有無師兄知有無同佢地既大概價錢呀(in天光墟and魚街)?
一袋會唔會好多?

唔該晒 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 11:19 
離線
頭像

要搵高質魚... 天光墟好似唔係好o岩...
如果你o岩o岩開左個九尺大缸...
想搵一 jar 敢死隊
或想一次過加晒魚...
到天光墟可以平小小..... 真係小小......

有 d 散戶有一條一袋賣...
但係要平o既一定係一袋幾十條果 D....

搵大型魚會o岩 D!!~~ :i

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 11:50 
離線

Corex 寫:
要搵高質魚... 天光墟好似唔係好o岩...
如果你o岩o岩開左個九尺大缸...
想搵一 jar 敢死隊
或想一次過加晒魚...
到天光墟可以平小小..... 真係小小......

有 d 散戶有一條一袋賣...
但係要平o既一定係一袋幾十條果 D....

搵大型魚會o岩 D!!~~ :i

咁似乎唔係好o岩我去喎
我得個18"缸咋,嘻嘻 :-n06
因為聽人講d魚平所以想去睇睇,咁我唔去啦
咁我想問一問如果我想o係魚街買,有無邊幾間平d正d可以推介下呢

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 12:02 
離線

---新燈 <----------$3-4/1,50條/1袋
---荷蘭鳳凰 <------$6-9/1,10-20條/1袋
---飛狐,鉛筆 <-----$$1-2/1,50條/1袋
---斑馬小精靈 <---未見過有
---火箭鱂 <-------未見過有
---其他得意燈魚 <--龜婆左手面有一檔賣古靈精怪ga魚,佢會有一d特別ga燈魚

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 12:38 
離線

kaming 寫:
---新燈 <----------$3-4/1,50條/1袋
---荷蘭鳳凰 <------$6-9/1,10-20條/1袋
---其他得意燈魚 <--龜婆左手面有一檔賣古靈精怪ga魚,佢會有一d特別ga燈魚

師兄係咪講緊天光墟家
成幾十條一袋太多啦
可以散買家??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 13:19 
離線

唔得ga!
人地係做批發!!全部都係一袋袋買ga

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 13:24 
離線

[quote="kaming"]---新燈 <----------$3-4/1,50條/1袋
全部係1條計!新燈$150/1袋

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 14:41 
離線

咁我講想買既野o係魚街有無邊間推介下呀

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 15:25 
離線
頭像

新燈, 我之前嚮水族世界買 $5 條....
貪佢夠平... 自己養大佢...
荷蘭鳳凰... 街頭詩晴果 D 好似好靚, 不過好似無乜女...
斑馬小精靈唔係成日有.... 巷仔間唔中都有....

有錯請指點

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 15:37 
離線

Corex 寫:
新燈, 我之前嚮水族世界買 $5 條....
貪佢夠平... 自己養大佢...
荷蘭鳳凰... 街頭詩晴果 D 好似好靚, 不過好似無乜女...
斑馬小精靈唔係成日有.... 巷仔間唔中都有....

有錯請指點

巷仔o係邊??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 15:42 
離線
頭像

唔記得左乜名...
許留山過兩個甫... 唔係 818 .... 唔係賣金魚...
有兩間兩邊都有缸... 得條巷俾人行o既....
第二間就間唔中有斑馬小精靈...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 15:45 
離線
頭像

魚街買野千析唔好心急, 睇多幾日怎至一兩個禮拜, 睇到缸魚 okay 先好買。 如果唔係間間都差唔多, 佢地都係咁入貨, 一日未病未死都唔知有冇問題,睇耐 D 有著數。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 15:52 
離線
頭像

Corex 寫:
唔記得左乜名...
許留山過兩個甫... 唔係 818 .... 唔係賣金魚...

新大X然,又名巷仔!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 16:02 
離線
頭像

Andy Kong 寫:
Corex 寫:
唔記得左乜名...

新大X然,又名巷仔!
唔係叫巷仔咩 :d

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章