水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 19:06

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 01:54 
離線
頭像

有間新開店X浪門口有12''方缸$40元重有蓋勁平,啱哂養鯛人士 :b 10''方缸就好似$35咋 :m 之前响X喜呢間衰野買12''都要$55,第次再買個10''方缸又話要$55,我咪寸佢12''先55,10''唔係應平D咩,先死死氣話50,呢間東X睇人開價,真係......

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2006-03-29 02:04 
離線
頭像

kin428 寫:
有間新開店X浪門口有12''方缸$40元重有蓋勁平,啱哂養鯛人士 :b 10''方缸就好似$35咋 .....做特價已個幾星期了, 的確係鯛,蝦迷喜訊 :-n01 :m 之前响X喜呢間衰野買12''都要$55,第次再買個10''方缸又話要$55,我咪寸佢12''先55,10''唔係應平D咩,先死死氣話50,呢間東X睇人開價,真係......

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案