水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-19 20:51

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2014-08-01 14:33 
離線

自從大黑o既一個ADA 缸令我對ADA 呢個牌子認識不少, 近日又比我搵到一個有好多ADA用品o既樓上舖, 水影之舍 (Aqua Home).
呢間舖有多過200件 ADA 產品可以選擇, 環境又好, 又多石同木, 仲有一個櫃放左D絕版ADA野, 我都呆一呆.. :grin:
最近仲番左一個新o既無縫缸. 或者就算唔鍾意ADA o既朋友, 但對水草有興趣o既朋友, 都可以上去參觀甚至問店主 (店主好好人, 乜問題都答 :grin: ) 對於ADA 粉絲又或者對水草種植o既朋友都係好消息, 魚街又多一個地方可以參觀下..
舖頭係魚街Qpet 隔離樓梯上一層. 旺角道天橋一落7-11過少少.. 如果搵唔到PM我比地址你地啦.
講明先, 我唔係打手, 只係有好野先同大家分享一下.

CO2 Tower with Speed Regulator
Softenizer 20
Drop Checker
CO2 Beetle counter
Lily Pipe P-4, V-7
VUPPA-I
GEX Coolway 100
日照時間 : 6pm-3am
水溫 : 22度

最後由 simon819 於 2014-08-03 10:15 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2014-08-01 22:47 
離線

知識深度不足,
仍需努力! :razz:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2014-08-04 12:48 
離線

ADA lee加巧多強國假貨 :ahahaha:

回頂端