水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 02:02

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 49 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2008-08-14 18:32 
離線

請問欲到"魚佬水族"買EHEIM濾桶水貨,
可否給點意見o[size=150][size=150][/size][/size]

"千尋"LED燈

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-14 18:49 
離線
頭像

:? 本人都想知???(因我都想去買,但唔知有沒有EHEIM2222呢!) :helpless:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-14 20:18 
離線

我買左個2215 OK的

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-17 11:44 
離線

身水身汗去(上樓)買好過啦!起碼都係鋪頭有咩事都跟到!收到可靠線報條友仔之前又話係Power House 大陸代理,原來又係9吹! :P

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-28 16:23 
離線
頭像

如果有疑問可向日本POWER HOUSE事業部長---長田先生查詢!

日本蝦天Aqua工房極系 香港・中国総代理店
專營批發及零售

地址:旺角道16號日本信用大厦10樓A室
聯絡電話:3188-5655
營業時限: 星期一至星期日 13:00-21:00

魚街近旺角街頭, 永享/大衆銀行樓上(原名: JCG大厦). 入口位於橋底向旺角貿易處方向. 旺角地鐵站B3出口上橋至對面

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-28 17:25 
離線
頭像

ericli9388 寫:
身水身汗去(上樓)買好過啦!起碼都係鋪頭有咩事都跟到!收到可靠線報條友仔之前又話係Power House 大陸代理,原來又係9吹! :P

想問可靠來源在那裏,而你又有否查証?
若果是事實的話,取出實証,告知大家,做福情迷牙!
如果唔係反而可能比人話你9up就唔好啦

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-28 20:51 
離線

咁師兄係边到得知啊 8-)

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-08-31 21:01 
離線

evolution86118 寫:

How much for your 2215 i buy the 2215 is HK$760 on 26/8 but i see the yahoo he sell HK730! but i see the price is HK$ 699 :embs: now (31/8)............FxxK :helpless: ... :cry: :cry:
i think the price is falling... :cry: :cry: :cry: :omg:

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk ... ishmanshop

DIY CO2
2215 濾桶

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-01 03:37 
離線

買貴幾十使唔使爆粗呀,依家d野都係海鮮價,紙水成日唔同。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-01 12:12 
離線

我買過個2217,都ok la! 買回來後有d問題,他都馬上換個新給我.
講真,去魚街任何一間買野都身水身汗兼9吹 la.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-01 13:13 
離線
頭像

icaruswong 寫:
evolution86118 寫:

How much for your 2215 i buy the 2215 is HK$760 on 26/8 but i see the yahoo he sell HK730! but i see the price is HK$ 699 :embs: now (31/8)............FxxK :helpless: ... :cry: :cry:
i think the price is falling... :cry: :cry: :cry: :omg:

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk ... ishmanshop

Sorry about that due the competitor just start the price war and I had to follow! Because I have to keep Fishmanshop's product have the lowest price in HK! I am really sorry about this :cry: , next time if you have anything interest in my shop, I will try to give you back the discount!

專營批發及零售

魚街近旺角街頭, 永享/大衆銀行樓上(原名: JCG大厦). 入口位於橋底向旺角貿易處方向. 旺角地鐵站B3出口上橋至對面

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-01 13:15 
離線
頭像

鏍絲 寫:
買貴幾十使唔使爆粗呀,依家d野都係海鮮價,紙水成日唔同。

鏍絲兄!多謝你的諒解!

專營批發及零售

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-05 02:16 
離線
頭像

我同意我而家買野都係搵魚佬多,我上次買左個2215有問題佢到同我換左,我早幾日都買左多個2217呀都係799,早一日都好似8xx,貫野係咁嫁啦
ikesan 寫:
我買過個2217,都ok la! 買回來後有d問題,他都馬上換個新給我.
講真,去魚街任何一間買野都身水身汗兼9吹 la.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-05 23:20 
離線

我都上過去買野。認同魚佬個人親切和熱誠。
無謂大做文章去踏對手。
連我這個少出文章的人都看不過。

魚佬!我支持你............比心機去做好自已!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-09-06 19:56 
離線

剛剛買了eheim氣石,服務唔錯,
但大家去買野都係先打電話問先
個氣石都係得最後一個,聽到話150水冷机冇貨了 :grin:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 49 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :