水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-04 20:55

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 這個主題已被鎖定,您不能編輯或回覆這個主題。  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-14 01:34 
離線
頭像

小寶兄o既意思唔係叫大家"禮拜"佢.其實知唔知邊個,唔重要,最重要希望佢反醒o下!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-14 02:22 
離線
頭像

多謝大家!其實我寫呢段post唔係要甚麽,祗覺得不吐不快既感覺。如果要得到甚麽回佣或着數,我就唔需要post某間舖頭名及地址(如:永利...等),但真的是某舖頭祇認人去買,先至有批發價。
當然會為大家努力研究及發挖多D又平又適合大家既產品。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-14 07:26 
離線
頭像

小寶兄,
已後幫人真的要設定自己的呎度啊!因為真的有不小破壞份子把像你這麼好的魚友當是魚腩!騙得就騙,玩得就玩。
而且像水冷這麼昂貴和難以賣出的硬件,還是收了訂才落單好!
怎麼也好,小寶你是一個怎麼樣的人,有眼的一定會知,我們一定支持你!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-14 17:35 
離線
頭像

我以為電視劇裡面先有呢

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-14 17:44 
離線
頭像

In my mind,小寶兄好好人 ar
he teaches me a lot of things :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-14 23:28 
離線

hi 小寶,

我覺得你唔使唔開心,相反有咁多人支持你,應該開心先係 :b

還有,公開此人名字,提醒其他網友將來與此人交易時,
要格外小心

以上言論
如有得罪
由我負責

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-15 00:57 
離線
頭像

Happy :-n01 :-n01 :-n01 la

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-15 01:18 
離線
頭像

大家講o黎都無用...小寶兄亦都唔使唔開心.....我覺得你反而要開心先至o岩...第一,因為你又増加o左你人生o既經驗值......, 第二, 你可以知道有我o地d 班o甘支持你o既朋友. 第三, 你亦都幫助我o地點去對人....了解人際關係!

另外....我希望大家都無謂太怪責o甘對小寶o既人....因為佢可能已經知錯o麻.....點解我o地唔比機會佢改下呢? 唔通你同我都未試過做錯o野....我o地做錯o野都希望人o地都肯原諒自己o架o麻~

大家開心D 去亨受下D一個O甘好O既WEBSITE啦.......無謂WASTE O左SUPER兄O甘辛苦建立O既WEBSITEO麻.....係咪?

P.S. : 上主都有教我O地要寬恕別人啦......

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-15 01:25 
離線
頭像

i think , no talk the ppl name is better ,
because it can give that ppl 改過

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-17 00:23 
離線
頭像

小寶,
You see.....so many people appreciate your work. Don't give up. At least, your helpful is very important to me.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-17 20:52 
離線
頭像

放心啦, 呢度0既人好人居多, 下次睇過係咩人先幫囉, 費事幫完又俾人唱.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-19 15:07 
離線
頭像

hi,小寶,咁多人支持你,條氣順番d啦,哈哈,
平常心對代就ok啦,我都支持你. :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2002-05-19 17:02 
離線

小寶:他有冇打電話給你SAY SORRY 呀,這幾天都沒見到佢,他忙著SET缸吧?希望他得閒給電話你,再做個朋友。我PM你關於CANTEEN?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 這個主題已被鎖定,您不能編輯或回覆這個主題。  [ 43 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :