水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-25 10:24

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 我都好激氣.\/."
未閱讀文章發表於 : 2011-05-18 16:37 
離線

岩岩星期日反缸轉景起o左d草見仲好靚放比其他ching去種唔好浪費,因為出魚街買有錢都未必有咁靚,點知本來約o左個網友交收,我本想在香港區交易點知佢話佢九龍區咁我都無所謂大家再約因我都會呢幾日過九龍區,星期一我打比佢話我聽日我過九龍問佢得唔得,佢話唔得好忙OK算啦星期二我又同佢講星期三我又會過尖沙咀佢話得,出到o黎話都未開缸買o左返去仲要放係到會枯哂又話d草開始有d黃,大佬呀唔係你等你幾日會黃,一早講o左已經起o左出o黎架啦點放得耐呀,你PM我先我就留比你,早講不如唔要好過唔洗約o黎約去我送比其他人都無咁火,好彩出開去咋唔係車錢都蝕埋比你! :twisted: 你估d草收你好多錢呀!

富華 黑泥
chihiros WRGB LED 燈

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 我都好激氣.\/."
未閱讀文章發表於 : 2011-05-18 21:44 
離線

師兄唔好勞氣la ... 養魚係 怡情養性ma ... :grin:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 我都好激氣.\/."
未閱讀文章發表於 : 2011-05-18 22:34 
離線

講o左出o黎已經無咁火! :)

富華 黑泥
chihiros WRGB LED 燈

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章