水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 18:16

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2011-03-08 07:27 
離線

去鴨療街買野睇清楚都無用..
特別係"義伯衫"電業貿易..
大家要小心..

呢兩日...
小弟出去買隻鹵仔膽...
講明要6000K 色溫左右...
佢就比支雜牌我..
我問佢有冇OSRAM
佢就是但拎左支比隻NDL 我..
之後.. 我問佢色溫係幾多..
佢又答唔到.. 咁我諗.. 番屋企搵資料應該睇到掛..
後尾發現... NDL 係4200K...
另外只係舊款OSRAM 膽先有6000K 以上..

到左尋日.. 拎番出去換..
問佢仲有冇其他6000K 左右果D..
佢話得雜牌.. 咁急住用..照殺啦..
佢就拎左一支雜牌比我..
點知果支野就好明顯係用過...
佢就話.. 全新..
(兩邊接口位花晒.. 發光位仲要BURN 到黑晒.. ><)

講真.. 果一百幾十蚊.. 賺多左又唔會發達..
都唔明點解要咁做生意

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-03-14 18:16 
離線

收到! 多謝報料~!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-03-25 16:57 
離線

鴨記買燈一啲都唔平!同要查好晒先去買,因為好多古滑嘢! :planing:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-05-18 17:04 
離線

我買過支9W UV燈, 返到一試, 2分鐘就死左, 仲要是$50, 之後去左上海街買philips

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案