水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 19:33

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2010-08-05 00:48 
離線

通輯<Sean fuyee Leung>魚友 另外有個網名好似叫"@小潘@",
哩位魚友Sean fuyee Leung, 年頭捉咗魚話帶唔夠錢, $800話下個星期還, 之後玩失踪, call到佢又話月尾, 之後再call佢又問你攞户口, 又話叫女友入, 之後又話女友"吞"咗啲錢, 又話屋企發生咗事, 之後又話一個月親身過嚟還..................點知七個月後嘅今日我send 短訊叫佢還錢....佢竟然咁覆我.....

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-05 01:02 
離線
頭像

你賣魚俾佢? 點解唔夠錢你會賣呢?
如果夠証據的話, 可以報案

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-05 01:03 
離線
頭像

lamchiukei 寫:
通輯<Sean fuyee Leung>魚友 另外有個網名好似叫"@小潘@",
哩位魚友Sean fuyee Leung, 年頭捉咗魚話帶唔夠錢, $800話下個星期還, 之後玩失踪, call到佢又話月尾, 之後再call佢又問你攞户口, 又話叫女友入, 之後又話女友"吞"咗啲錢, 又話屋企發生咗事, 之後又話一個月親身過嚟還..................點知七個月後嘅今日我send 短訊叫佢還錢....佢竟然咁覆我.....

師兄,
真頭痕!
我估當初買賣又唔會寫欠單,
口同鼻講,報警又未必受埋,
追又追唔到,真同情你!
但無理由放過他!
為有起他底,等世界各地朋友識o下他,
等他知到網絡的威力,
出街無人不識,
做一個大明星. :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-05 02:04 
離線

唔夠錢唔好俾佢丫嗎~

T5MO 8w L:10:00a-2:30p 10p-3;p ADAT8X4 7PM-3AM
DIYCO2:1-2 bub/sec CO2SET 2BUB/SEC
Aqua Soil africana ADA 1代
草類:矮珍珠莫絲 牛毛氈,松草,紅蝴蝶,迷矮
密蜂虾,小醜燈 藍眼,小精靈,大和蝦

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-05 11:53 
離線

一手交錢一手交貨...三唔識七,點解放數呢?我想無証據都幾難追.不過講出嚟都好,可以引以為監.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-06 15:56 
離線

欠人錢還要報警,最憎這種無賴,此風不可長。師兄,我支持你!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-06 16:14 
離線

www.bathinglove.com/index.php?type=phom ... Y&aid=3411
相中人係唔係你所講的人?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-07 11:00 
離線

睇完佢o的相, 我都開始覺得呢個人個腦係有o的問題,
唔知仲以為佢好好有型,原來係無x周o既乸型

...連幾佰蚊都要呃...唔死都無乜用啦
咁細個就靠呃魚仔搵食, 大過可以點算?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-07 14:20 
離線

(個人意見)睇過張相,雖然唔知係邊個,
不過覺得呢個人一定好自戀,
唔係靚仔,又要set到個頭咁浮誇,仲要喪自拍
老實講,仲覺得佢好&, 唔係有少少想中佢,
係好想中佢...果種feel :hodareu:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-07 17:19 
離線

如果好似相中咁樣花靚仔我就幾戴都唔信佢喇.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-09 11:52 
離線

你見到依d"kai"人,你都吾會信佢講嘢啦!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-10 01:15 
離線
頭像

樓主自己去左邊,回下話啦 :beated:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-10 02:46 
離線

see details

http://www.drfish.com.hk/viewthread.php ... a=page%3D1

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-12 13:27 
離線

睇番"心情抒發區"d前文原來都有另一位師兄係呢位"苦兒"度賴過野喎....不過八舊水都幾甘﹗

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案