水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 19:06

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 老野吹水鈑局
未閱讀文章發表於 : 2010-07-23 04:39 
離線
頭像

唔覺唔覺,老柯又年終無休左三百七十幾日, 8月整個局出黎吹吓水得嗎?

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 老野吹水鈑局
未閱讀文章發表於 : 2010-07-23 13:51 
離線

Count me in

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-23 14:53 
離線

Good idea wor :)
Is this for friends only? Or open for anyone who is interested

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-23 18:52 
離線
頭像

鏍絲 寫:
Count me in

你得閒咩我跟隊 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-24 21:52 
離線
頭像

wow~~~~~難得入一入來, 又有嘢玩!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-02 05:54 
離線
頭像

25-26號晚點睇? 人唔太多就上cafe..........老柯出黎夠快嗎!

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-02 23:14 
離線
頭像

我會 9號返大陸,14 號回來,只要未返新工都可以來玩! :grin: :grin:

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-04 00:30 
離線

餓死人咩 :embs: ,7月23號約食飯,8 月25-6號都仲係點睇 :beated:
(問真係咪2010年先 :ugeek: )
拿拿臨今個星期六出黎,5時魚街恭侯,7時入席,唔得就下回請早 :grin:
老規矩,男女老幼,新知舊遇,一律歡迎,到時call我啦
(人少求其一餐,人多搵老板攪掂 :| )

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-04 01:05 
離線
頭像

鏍絲 寫:
餓死人咩 :embs: ,7月23號約食飯,8 月25-6號都仲係點睇 :beated:
(問真係咪2010年先 :ugeek: )
拿拿臨今個星期六出黎,5時魚街恭侯,7時入席,唔得就下回請早 :grin:
老規矩,男女老幼,新知舊遇,一律歡迎,到時call我啦
(人少求其一餐,人多搵老板攪掂 :| )

SORRY 要開生日會 :helpless:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-04 01:21 
離線

我又去 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-04 01:26 
離線
頭像

鏍絲 寫:
我又去 :grin:

full 左 la :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-04 01:31 
離線

阿RAY有冇轉電話?call佢幾次都冇覆。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-04 02:32 
離線
頭像

鏍絲 寫:
阿RAY有冇轉電話?call佢幾次都冇覆。

佢應該冇轉電話
但轉左做咸濕佬 :grin:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-07 02:57 
離線
頭像

Sorry, 呢個星期六有約, 要下次了。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-16 10:23 
離線
頭像

是否仍然是 24-25 號? 我大人 24 號生日,要 25 號先來得! :grin:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題