水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 19:49

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2010-07-16 21:42 
離線

我每次上去睇野都會有個阿叔走出黎,打雀咁眼望到實一實,唔幫襯,走時仲會念念有詞.

無論我行到去邊佢都會mark到我實一實,唔知真係以為踢緊世界盃.

有次買個線碌,比一百蚊佢,佢用好不俏既眼神望一望我(有冇攪錯買果DD野,用一百蚊?找錢時十分悔氣)

又有次買盒乾菌,我見個盒又殘又舊,咪叫佢開黎睇下lo,佢話唔開得,比錢先開得(個盒係開左都冇影響既,冇痴實到)

佢仲話開左你唔買咁點呀?我點做生意?(駛唔駛咁呀)

前幾日我有兩個朋友想開蝦缸,我本來想帶佢去依間舖.......唉~都係算啦,最後都係去左第二間上樓舖.

我想話,做樓上舖,最緊要有口碑,咁既服務態度,顧客黎睇野,今次唔買,唔代表佢下次唔買,依間野我有生之年都唔會再幫襯架喇.大家如果想親歷其境試下比人當賊既芝味,不妨上去試試...

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-17 02:56 
離線

係咪~近油站果邊果間~仲有~鯛魚賣果間嫁~
D缸係開得幾靚既~
我有次上去~~
見到有幾個無聊人~係到~吹水~好似以前D中學靚仔~係頑卡既舖到磨時間咁~
勁低能~

T5MO 8w L:10:00a-2:30p 10p-3;p ADAT8X4 7PM-3AM
DIYCO2:1-2 bub/sec CO2SET 2BUB/SEC
Aqua Soil africana ADA 1代
草類:矮珍珠莫絲 牛毛氈,松草,紅蝴蝶,迷矮
密蜂虾,小醜燈 藍眼,小精靈,大和蝦

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-17 12:04 
離線

mikechan95 寫:
D缸係開得幾靚既~
我有次上去~~
見到有幾個無聊人~係到~吹水~好似以前D中學靚仔~係頑卡既舖到磨時間咁~
勁低能~

果間冇鯛魚賣架,樓下係酒店,街頭有個易拉架.

有鯛魚賣果間好似叫 X漁XX

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-17 12:24 
離線
頭像

立竿見影
好快知結果

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-23 14:48 
離線

蠍子仔 寫:
立竿見影
好快知結果

在陽光下把竿子豎起來,立刻就看到影子。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-23 17:28 
離線
頭像

通常都是阿伯一人看店, 間他什麼也說要問老細, 但老細又不在, 唔知道!

服務言氣一般喇, 但可以友善D, 話晒樓上舖,口碑最緊要!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-07-30 23:40 
離線

或者個老細真係有欠佢糧都唔定喎。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-05 12:02 
離線

erovy 寫:
mikechan95 寫:
D缸係開得幾靚既~
我有次上去~~
勁低能~

果間冇鯛魚賣架,樓下係酒店,街頭有個易拉架.

有鯛魚賣果間好似叫 X漁XX
漁情好嘢嚟嫁.唔好打錯隔離.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-08-07 08:54 
離線
頭像

魚街賣水晶蝦用品既樓上鋪有咁多間,駛乜幫襯呢間喎~~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ]