水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-28 20:18

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2008-11-12 09:23 
離線
頭像

睇黎真係好多蝦友苦主....... :cry:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-12 23:14 
離線

我都中o左...$400 買蝦, $40+50 買植物菌同富之x生物素....

o的蝦b 都ok o既, 冇咩特別, 但係o的大蝦就有o的唔係好對版....不過之前同其他網友買蝦時交收都會有o的飛色, 但回家1-2 日就會白返....至於佢o個o的...過成個星期都係飛色, 而且有2隻勁似o的咩彩虹鑽石蝦....shit....仲以為係自己o的水唔得....點知原來我都係苦主之一....

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-13 09:45 
離線

相信~個名......都臭晒了!!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-13 12:51 
離線
頭像

我都入黎抽下水先~~~ :grin:

兩星期之前陪朋友等佢賣蝦綱$60~~佢話加埋咩麥x菌呢就=$100比佢
我朋友當日打比佢話,唔好意思果包咩麥x菌唔要,只要蝦綱先啦~
佢覆我朋友話:唔得喎~已拿了出緊來~

我朋友也好好地說,咁算啦~
和朋友等了相約時間過了30分鐘才有電話到.
又要逼人買多件野,自己又要遲到~ :x

帶貨黎既係一位中國藉男子,短髮,5尺七左右高,身材屬瘦型~ :|
放低貨,收錢$100 即走~~~個包好似比白兔食既咩麥x菌,咩都無寫,得個袋~都唔知入缸會唔會出事~~~

家下有人舉報佢~~仲算為我朋友出返一口氣~~
佢好似係水x潮樓有檔野添~~唔知係未同一型人? :?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-13 14:02 
離線
頭像

kazuya 寫:
我都入黎抽下水先~~~ :grin:

兩星期之前陪朋友等佢賣蝦綱$60~~佢話加埋咩麥x菌呢就=$100比佢
我朋友當日打比佢話,唔好意思果包咩麥x菌唔要,只要蝦綱先啦~
佢覆我朋友話:唔得喎~已拿了出緊來~

我朋友也好好地說,咁算啦~
和朋友等了相約時間過了30分鐘才有電話到.
又要逼人買多件野,自己又要遲到~ :x

帶貨黎既係一位中國藉男子,短髮,5尺七左右高,身材屬瘦型~ :|
放低貨,收錢$100 即走~~~個包好似比白兔食既咩麥x菌,咩都無寫,得個袋~都唔知入缸會唔會出事~~~

家下有人舉報佢~~仲算為我朋友出返一口氣~~
佢好似係水x潮樓有檔野添~~唔知係未同一型人? :?

是水x潮樓有檔野,我在 Page 1 ccueccue的Link睇到,但已delete左名。
記住不是1F水x園 - (Jackie Poon)很好人,而是3/F,小心

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-13 14:23 
離線
頭像

是水x潮樓有檔野,我在 Page 1 ccueccue的Link睇到,但已delete左名。
記住不是1F水x園 - (Jackie Poon)很好人,而是3/F,小心[/quote]

好人還好人~但佢d貨比較其他地貴喎~~~我朋友玩蝦格價咋.
而且唔買野會變面呢蔽. :razz:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-13 17:09 
離線
頭像

後生世仔學做生意
急攻近利
無左商品
唔識商譽系用時間累積番來
無計
肯改肯學就慢慢建立番商譽,省番靚個招牌
想著走捷徑,靠搵笨的,就做做下自己摺埋架啦

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-13 20:52 
離線

可能佢係雷曼苦主......

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-14 17:39 
離線

[color=#FF00FF]NTG水晶蝦專門店 “ 發表聲明 “
近日在香港水晶蝦網,直接賣買區中出現不愉快的買蝦事件,當中主角名 “亞錢 “
NTG水晶蝦專門店嚴重聲明 “ 亞錢 “ 與NTG水晶蝦專門店, 孔雀魚專門店絕無任何關係,
非員工,更非拍擋或老細. 當中 “ 亞錢 “的水晶蝦賣買絕對與 NTG 水晶蝦專門店無關.
再講NTG水晶蝦專門店還未正式營業,水晶蝦都是這幾天才上架.
但當中多位蝦友寫成很耐以前買過蝦隻,請幾位蝦友拿出證據,在那處買蝦,
亦有蝦友寫買了一對千多元蝦,特聲名NTG水晶蝦專門店到今天亦未出售過千多元一對蝦,請拿出證據, NTG水晶蝦專門店出售蝦隻包裝與眾不同.
NTG水晶蝦專門店暫時亦無蝦用品,飼料出售、對一些蝦友寫到買了有問題飼料,
真是無中生有.
更令本人不安身為版主在毫無事實證明情况下把NTG水晶蝦專門店寫成 “ 黑店 “
NTG水晶蝦專門店更從無出售過任何產品給這位版主,而這位版主把NTG水晶蝦專門店寫成為”黑店”

NTG水晶蝦專門店經資詢律師意見,特發此聲明對一些發報未經證實而構成對
“ NTG水晶蝦專門店 “店名字有毀謗的人仕與香港水晶蝦網站負責人保留所有法律追究責任.

NTG水晶蝦專門店 “ 發表聲明 “ 於
日期2008年11月14 日
[/color]

and believeth him that sent me, hath eternal life, and cometh not into judgment, but hath passed out of death into life, John 5:24

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-16 09:48 
離線

蠍子仔 寫:
後生世仔學做生意
急攻近利
無左商品
唔識商譽系用時間累積番來
無計
肯改肯學就慢慢建立番商譽,省番靚個招牌
想著走捷徑,靠搵笨的,就做做下自己摺埋架啦

:P 多行不義.......等摺啦!!

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-17 18:51 
離線
頭像

本人都問過法律人士~問題係果個叫亞錢既(疑案人)~

我地係討論返個人經驗,同上述個位師兄發表聲明係無關係喎~ :redface:

佢應該去找那個叫亞錢的人追究~ :geek:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-24 13:22 
離線

super 倒地

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-24 15:21 
離線

bwklam 寫:
super 倒地

what's the meaning? :?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-11-24 16:06 
離線
頭像

如果系阿錢
又唔多覺有物野問題
以前賣硬件,糧之類我都成日買
後期最近賣埋蝦就出事了嗎

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2008-12-03 00:13 
離線

開左新一版比人 del 左 :cry: :cry:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :