水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-29 04:37

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 50 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2010-09-30 17:37 
離線
頭像

c-hing, 我都係用呢隻呢led 燈.. 不過我比你少一排... 我係K7224-D

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-08 09:57 
離線

呢枝燈淘寶無晒 ?

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-08 12:23 
離線

唔係呀,你要幾多都有
;)

佢係收到柯打才做。

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-08 14:06 
離線

有冇link ar ? 我 search 唔到既

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-13 15:14 
離線

search 到間公司, 但係係x寶網入面已經無咩野賣....係唔係比左代理做喇??
hk有無代理??

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-13 15:59 
離線

我都想知

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-14 12:07 
離線

直接聯絡:﹣

http://www.sh-ne.com/index/zhifu.html

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-15 15:43 
離線
頭像

各師兄可先出EMAIL 問 一位叫"王彬"先生 [email protected]
我在七月到上海公幹同時, 曾經實地上過這公司看過, 規模不大, 只有3-4人.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-28 01:48 
離線
頭像

香港代理喎..

"新貨已到港, 如有興趣請PM或至電查詢 63301601 Ricky.
詳細產品資料請瀏覽本公司網頁.
http://www.ngl.com.hk/trade"

我响鬧巿冰塞搵架...

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-10-28 13:29 
離線

你好, 我們是NGL Trading, 柯譯實業的香港經銷商及澳門獨家代理.
新型號的LED燈全部配備時間控制. 並有一年保養(一年LED及半年火牛保養).
查詢價錢及LED燈資料, 可PM 或 email, [email protected] 謝謝.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-11-02 18:35 
離線

Ching, any update photo of your tank ?? waiting your update !!!!! thanks :grin: :omg:

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-11-29 12:18 
離線

等你個缸啊 想看看..

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2010-11-29 17:24 
離線
頭像

glico0401 寫:
等你個缸啊 想看看..

如果是小弟的缸, 你可以search 我的文章便可了.

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-01-06 19:59 
離線

ngl 寫:
你好, 我們是NGL Trading, 柯譯實業的香港經銷商及澳門獨家代理.
新型號的LED燈全部配備時間控制. 並有一年保養(一年LED及半年火牛保養).
查詢價錢及LED燈資料, 可PM 或 email, [email protected] 謝謝.

how much for 24 tank ?thx

回頂端
 個人資料  

未閱讀文章發表於 : 2011-02-06 12:49 
離線

上海柯譯實業 KEY LED 水族燈代理 - 立鴻貿易祝各魚友魚樂無窮, 心想事成~新春大優惠

優惠1. 由即日起至正日十五(2月17日)前預訂任何型號之KEY LED燈, 均可獲新春大利是港幣100元用作購買LED燈之用.*

優惠2. 享有免費送貨服務(離島除外)**

優惠3. LED燈及火牛可免費延長保養至十八個月***.

詳情可至電 RICKY 63301601 或 Email : [email protected] 查詢.

http://www.ngl.com.hk/trade/zui_xin_xia ... u_hui.html

http://www.facebook.com/pages/NGL-Tradi ... 156?v=wall

*名額有限, 以先付訂金為準, 預訂須付50%訂金, 已繳付定金後取消訂單, 則不獲退款.
**只限星期一至五 9:00am至18:00.
***只限預訂LED燈之客戶, 現貨只提供LED一年及火牛半年保養.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 50 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :