水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-19 09:57

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2007-03-31 00:55 
離線
頭像

有無廣州花地灣團去呀?
如果有人去叫埋我呀我想上去買魚呀 :e

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-03-31 02:27 
離線

有就吹雞叫我 :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-10 10:03 
離線

早去早回....趕頭趕命....好辛苦嫁.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-10 11:13 
離線
頭像

我上花地的話會大約 8am 到羅湖過關,下午4點左右離開花地,真係幾趕下!好似話五月起新的子彈火車會提速,到時來往廣洲深圳只需 50 分鐘,應會比以往輕鬆了。

:-n05 :-n05

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-13 16:38 
離線

9點前.....外來及本地的水草小販擺到出晒街, 9點以後就走鬼, 有好多野都睇唔倒及買唔倒平野.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-13 16:53 
離線
頭像

過一晚會好dd :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-13 18:22 
離線
頭像

不可以!!!!

交易会期间酒店很$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-13 18:37 
離線

~"~''
我都想去呢!!~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-13 23:07 
離線
頭像

tomi 寫:
9點前.....外來及本地的水草小販擺到出晒街, 9點以後就走鬼, 有好多野都睇唔倒及買唔倒平野.

呢點都知,但留一晚的話,個價要買好多平野先圍到數喎! :m

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-13 23:10 
離線
頭像

其實四月尾或五月頭會走一轉,但我多數 weekday 上交通輕鬆小小,所以約到魚友一齊的機會不大! :-n04

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-14 09:36 
離線
頭像

Andy Kong 寫:
其實四月尾或五月頭會走一轉,但我多數 weekday 上交通輕鬆小小,所以約到魚友一齊的機會不大! :-n04

各位呢排都唔好去住啦,火車而家重鋪路軌提速 :h d車既時間好亂 :-n03 我星期四返香港4點半去到,買3點半車既人都仲未上都車 :k :k 直通火車仲大鑊2點半開既車仲未埋站 :n :n :k 佢地話18/4後就完工,但偉大祖國做野............ :-n06 5.1又黃金周唉 :j :j :j 自己諗

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-14 13:36 
離線
頭像

benben 寫:

各位呢排都唔好去住啦,火車而家重鋪路軌提速 :h d車既時間好亂 :-n03 我星期四返香港4點半去到,買3點半車既人都仲未上都車 :k :k 直通火車仲大鑊2點半開既車仲未埋站 :n :n :k 佢地話18/4後就完工,但偉大祖國做野............ :-n06 5.1又黃金周唉 :j :j :j 自己諗

照慣例會趕五一黃金周前完工,因為趕埋單繳功,但偉大祖國的完工定義同資本社會的定義是否一樣就 no comment 了,只知佢地有個 term 叫二線開發,專門 cover 完工後的工程
:e :e

真係有野要買就焗住上啦,否則黃金周後應會真係提到速了! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-18 11:19 
離線
頭像

今日新聞話廣深提速;班次遲延1小時 :c :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-19 11:43 
離線

要是去.....坐火車的車錢都要100元, 來回X2....=200元, 還是坐地鐵去呢4元 x 2...=8元. 要是坐巴士上由皇岡至廣州就是50元, 來回X2= 100元, 不過時間是火車的2倍, 跟住坐巴士去芳村要2元x2=4元. 要是過夜...酒店...愛群都是180元一夜, 要是2人一間房都是180/2, 即是90元. 唔系就4人一房....哈哈哈...8人一房住佢一夜, 咁即是180/8.....嘩....22.5元一夜. 不過酒店價會因季節或假期會浮動, 由其是4月中至五月中房租一定高, 所以唔好諗呢段期間去, 除非你速去速回. 不過要約齊一班人去都是別一個難題!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2007-04-19 12:04 
離線

me and 2 fd = 3, 大家都在傾緊幾時去. me and 1 fd 平時都ok, 但別一個就考慮中.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 21 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :