水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-03-28 20:43

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2006-11-15 23:04 
離線
頭像

唔知有幾多人想借呢個機會出黎聚聚頭、吹吹水(好似有段時冇大棚人聚會) :a

http://www.aqugrass.com/phpBB2/viewtopi ... highlight=

又因為10個人有9折;所以老柯想集埋草友、魚友、鯛友等等.....一齊訂位,一齊慳返些少 :e

有興趣出席

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-15 23:25 
離線

老柯,你又"洞"枝旗出

最後由 volvo 於 2006-11-16 00:43 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-15 23:29 
離線
頭像

volvo,

大棚聚會大棚福利嗎! :b :b :b

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-15 23:34 
離線
頭像

有人出黎<渣旗>係好事黎嫁 :c :c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-15 23:46 
離線

[quote="老柯"]volvo,

大棚聚會大棚福利嗎! :b :b :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-16 15:26 
離線
頭像

我撐你呀 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-23 01:40 
離線
頭像

多謝老柯幫忙。 :c :c

得各大哥和好友支持,到現在為止兩個網加埋約有 35 人,希望到時能今各水族同好共渡一個豐富的晚上。因已有情迷網友團體訂檯,如還有網友有興趣出席的可 PM 我,可安排與其他網友一起並可這獲折扣優惠。 :-n05 :-n05

實在有太多網友曾在此傾開但未有機會碰頭吹水分享的,希望能籍今次認識更多的魚友草友!
:-n13 :-n13

我的 60 吋 Community Tank 紀錄
viewtopic.php?f=5&t=66429

JazZ Cafe - 水族主題的蒲點
viewtopic.php?f=9&t=56663

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-23 19:14 
離線
頭像

?M,原來後日就係喇!仲有邊位想碰碰面吹吹水?鵅A?鄔O度話低又得;PM老柯或者Andy都得 :-n05

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-24 01:02 
離線
頭像

小朋友去唔去得架? :-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-24 01:11 
離線
頭像

大猩猩王~ 寫:
小朋友去唔去得架? :-n01

你帶小朋友來呀? 12 歲以下是小朋友,有 discount 架,但你好似係(曾經) 12 歲喎! :-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-24 01:47 
離線
頭像

小朋友要成人陪同,猩猩要小朋友陪同 :-n05 :-n05

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-24 20:09 
離線

唉,撞正要去camp黎唔到 :l

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-25 01:45 
離線
頭像

dee329 寫:
唉,撞正要去camp黎唔到 :l

never mind, 遲D來過,隨時歡迎! :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-25 02:23 
離線
頭像

多謝各魚友支持,現情迷好友報名已有 22 位,大家早點到,有茶點方便大家吹水聯誼,7:00pm 切火雞,大家唔好遲到呀,第二樣食品有得加添但火雞就得一隻 (約 18 lb),如有事稍遲可聯絡其他魚友代通知PM 我。 :a :a

衷心希望能和大家渡過一個充滿歡樂的感恩節。
:-n05 :-n05 :-n05 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-25 23:12 
離線
頭像

對不起...小二哥今晚出差回來...
回到家...巳是晚上22:00左右... :l :l

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :