水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-29 16:23

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
未閱讀文章發表於 : 2006-10-29 00:42 
離線

日期地点已定,各路英雄,大哥大姐,早日回覆,方便安排,識又o黎 唔識o黎,地方淺窄,擺明"溜"括.
日期 :3/12
地点 :青衣 藍澄灣(即小弟屋企........o既天台)可遠眺维港夜境,更可欣賞馳名中外o既"幻彩Fing香江"
交通 :可於葵芳MTR(88G)或青衣機鐵(88F)轉小巴
車程约5-10mins
如有查詢:唔好搵我 :-n06

最後由 volvo 於 2006-10-29 10:47 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-29 02:28 
離線
頭像

95%機會出現,留得

水族圖庫

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-29 09:42 
離線

12月3日我應該得.....先預我吧!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-30 19:49 
離線
頭像

12月3日有排等 :-n06 又多個青衣之友 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-30 20:22 
離線
頭像

oceanbis 寫:
12月3日我應該得.....先預我吧!

預我,預我 :c :c
oceanbis一齊去啊

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-30 21:22 
離線

冰...到時我地係邊到等先@@|
順手幫我擰PS2 重得很=口=

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-31 20:58 
離線
頭像

2 persons please..... 1 smoking area, 1 non smoking area, please!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-31 23:49 
離線

awth_hk 寫:
2 persons please..... 1 smoking area, 1 non smoking area, please!

:-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-01 17:09 
離線
頭像

留埋我一位la~~唔該~一定早d 到~又有魚睇,又有野食,仲要有機打~~正ar~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-11-03 14:40 
離線

係啵
你居企有幾多電視喔@_@|
我仲有部X-BOX360
可以帶埋的

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序