水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-05-20 04:50

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 49 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 22:59 
離線

應該你入一批返HK賣一定有得執!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:05 
離線
頭像

dee329 寫:

投資呢D ..... 咪了 ~~
我只諗......有冇野好玩 ...

G.O 短鯛 .... 開頭真係諗住賺錢 ~~
不過 .. 搞搞下 ... 只感到原來 1 次買 皮幾野 ...60條野生鯛 個種 FEELING ... 好玩過賺錢 ~~~ XDDDDD

記住 : Idea 要無聊 ! Outcome 要有料 !
Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:19 
離線
頭像

我想問現在還來得及嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:21 
離線
頭像

deadline?
Thanks!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:23 
離線

抱波司機 寫:
dee329 寫:

投資呢D ..... 咪了 ~~
我只諗......有冇野好玩 ...

G.O 短鯛 .... 開頭真係諗住賺錢 ~~
不過 .. 搞搞下 ... 只感到原來 1 次買 皮幾野 ...60條野生鯛 個種 FEELING ... 好玩過賺錢 ~~~ XDDDDD

好玩過賺錢即係有無得賺先 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:23 
離線

LamLam 寫:
deadline?
Thanks!

係囉
講左咁耐...過左DEADLINE未呀?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:28 
離線
頭像

我等緊佢 o既 BANK INFO ~

不過 . 可以等我做左 白老鼠 先 ~~~

睇睇d草得唔得 ~~

始終 , 網上相片 ...多是 2004年~

仲可以order , 自己想 ~

Its better to regret sth that u done than sth u havent !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-23 23:29 
離線
頭像

dee329 寫:
好玩過賺錢即係有無得賺先 :-n06

:-n21

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-24 00:19 
離線

抱波司機 寫:
我等緊佢 o既 BANK INFO ~

不過 . 可以等我做左 白老鼠 先 ~~~

睇睇d草得唔得 ~~

始終 , 網上相片 ...多是 2004年~

仲可以order , 自己想 ~

我主要想訂肥

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-24 09:30 
離線
頭像

抱波司機 寫:
我問緊台灣 1 枝 TBS 連運費多少$ ~~

是次G.O. .... 訂了 :

1. 南美正三角莫絲(盒裝) 500/盒 X 2= NT 1000
2. 迷你牛毛氈 NT 200(盒子:15*10公分 ) X1 =NT200
3. 紅頭趴趴熊100/ 10支 = NT$100
4. 紫豔柳 NT100/4株 X 20株 = NT 500 (ALL SOLD OUT)
5.珊瑚莫絲 10*10未培育 500/片. X1 = 500
6.山竹 X1
7.珠珠苔 X1

運費 .........240 ~~~ HK60 ONLY...

TOTAL 3 條友 ~~ 其中 1 個 係 我 KAKAKAKAK!!!
又,其中 1 個 的紫豔柳 賣晒 ~

水草好輕架 ............. 唔會寄1袋水來 ~~~ KAKKAKA

山竹??
咁會唔會有南美寛葉大穀精訂 :d

我讀得書少‧‧‧‧‧你唔好呃我!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-24 17:29 
離線
頭像

1 枝 TBS 的重量:

275ml ----350克
550ml --- 600克

運費自己計 ~~~ :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-24 17:45 
離線

我想訂ECA+OTHERS
幾時可以訂?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-24 19:18 
離線
頭像

那我想問根肥的重量是? :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-24 22:48 
離線
頭像

dee329 寫:
我想訂ECA+OTHERS
幾時可以訂?

請列明 ...... OTHERS ??????

竹 寫:
那我想問根肥的重量是? :a

應該好輕 ..... 唔同一大枝liquid ~放心

我仲等緊o個邊個 銀行資料 ................. 遲遲都未俾我 ~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-10-25 00:29 
離線

蒙脫石200g

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 49 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :