水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-04-30 15:51

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 110 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 8  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 13:57 
離線
頭像

hkboy036 寫:
雪糕車 寫:
crazy_cat886 寫:
hoiyat 寫:
樓主有咁嘅想法就錯喇~16又好,36又好,重點在於交流,而唔係年齡.

:lol: 同意

問題就係~岩岩先玩~你地玩到咁專業同埋有d財力支持
但我地就咩都冇~買咩都要計住計住~哈哈~~唔係好岩嘴形

吾吾....
我都有小小咁既感覺......

你咁講就唔岩喇... :f 我開始玩個時都係19歲左右...依家玩左三年..唔代表有錢先可以玩得好...diy呀...網上買賣二手呀...都係一個平既選擇...用名牌係好...但..都會有d唔出名,但又平有好用既..
正如..點解有d人下下都要買lv...有d人就行下花園街都大有收獲..
當然..到你有返咁上下財力既..可能你又唔會放咁多錢落去架啵..因..到時你又要俾錢屋企啦..又要儲錢為下將來啦..返工搭車食飯啦......

係咪想話俾我地知..就黎上演明日之後?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 14:06 
離線

我都覺真係平有平玩ja
有錢ga用ada缸細缸都4百幾
沒ga台灣lor再平大陸幾十都有
再唔係2手有時under50都有
當然ada就真係靚少少ga
話晒都係水族lv :b

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 14:26 
離線
頭像

我84年出世架 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 14:39 
離線

原來D2你大過我 :-n06
我22

樓主幾大呀? :-n10

真係平有平養, 識得上來先開缸重平. 先出街買個缸, 底材濾材, 跟住留意post, 魚友半賣半送d草同魚仔蝦仔比你, 分分鍾$200有找就多個12寸缸 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 14:44 
離線

graffititony 寫:
21~~ :-n06

X2 :-n05

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 14:50 
離線
頭像

angelyoyo, 我都係喎,hahahaha~

屋企人支持好重要,我mummy本來都唔鍾意我養魚,但後來我要換個17.5' ada缸,佢又

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 15:30 
離線

summer_s 寫:

屋企人支持好重要,我mummy本來都唔鍾意我養魚,但後來我要換個17.5' ada缸,佢又?車車我去fs買缸買泥,仲津貼o左我幾百蚊~~ :d
而家間中又問我,做咩唔買個大d o既缸,又話d鹿角苔好靚叫我種多d,比佢激死!!! :c
所以玩玩下佢都無再唔准我買器材o個d lu~~

哈哈,原來都好多84仔喎~~~
我同你差o吾多,由開始阿媽o吾俾到佢幫我個缸開燈熄燈,一齊睇魚草既成長
不過o吾同既係佢o吾資助我..........

同埋宜家暪住佢準備開兩個缸~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 15:37 
離線
頭像

summer_s 寫:

屋企人支持好重要,我mummy本來都唔鍾意我養魚,但後來我要換個17.5' ada缸,佢又?車車我去fs買缸買泥,仲津貼o左我幾百蚊~~ :d
而家間中又問我,做咩唔買個大d o既缸,又話d鹿角苔好靚叫我種多d,比佢激死!!! :c

我同你差o吾多,由開始阿媽o吾俾到佢幫我個缸開燈熄燈,一齊睇魚草既成長

幫我開燈熄燈o個個,係我dad,但佢係亂o黎........... :g
但自從用o左個時間制之後,就無再發生喇,hahahaha~
兩個缸好難暪喎~~~ :e

我mummy而家間中叫我拎個ada缸上o黎賣,再換個大d,hahaha~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 15:40 
離線
頭像

summer_s 寫:

我諗少年青人養魚最大原因都係阿媽唔比 :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 15:49 
離線
頭像

同樓主一樣....住青衣 :a

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 20:19 
離線
頭像

劍桃太郎 寫:
我小學玩到而家.都玩左8年了 :f :f :f

me too
我小學玩到而家.都玩左4年了

我13歲咋

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-11 20:21 
離線
頭像

ynh12312003 寫:
我13^^ :b

你1992??
幾號啊

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-12 00:58 
離線

冰 寫:
劍桃太郎 寫:
我小學玩到而家.都玩左8年了 :f :f :f

me too
我小學玩到而家.都玩左4年了

我13歲咋

後生仔∼∼∼

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-12 01:57 
離線
頭像

我係其中一個 18 :d

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2006-07-12 02:42 
離線

開個細缸先
之後整靚佢
毒下毒下屋企人就會叫你開大個的架啦
不過我都唔係一次不買晒所有樣
少少地咁換的換的
每個月都係用幾十至幾百到

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 110 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456 ... 8  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :